Grönt värre

 

Tema grön, är dagens utmaningsbild, ok, då skulle jag kunna ta denna bilden på en riktig ”grön”sak, en tomat…
 
men det gör jag inte. Eller så kunde jag sätta ut en bild på mig själv, för då det gäller vissa saker så är jag en novis, med andra ord inte så van, och därmed faller jag in under kategorin, grön.
 
Men nä, det gör jag inte heller 🙂
 
Vi har gröna plantor, trots mitt stora ointresse av blommor, även fast dom är fina att se på och att äga, så krävs det ändock en viss vattning och skötsel, det är väl där allting faller, men nix, den bilden som får symbolisera dagens gröna bild, blir min tandborste, ha, samt tandkrämstuben, dom är nämligen grön, bägge två:
 
Igår var vi ute och gick, Kerstin, Janne och jag, då ringde Åke och sa att handfatet samt spegeln som vi hade beställt, hade kommit in på K-rauta, så jag tog bilen upp och hämtade prylarna och körde dom till huset. Igår påbörjades även underarbetet för tapetseringen.
 
Åke fick hjälp av Brälla att bära upp en av ”gammfrysboxarna” som stod nere i källaren och det är ingen som begriper hur någon fått ner den där. Tung och otymplig som ett as, trots att Åke skruvat bort locket. Han fick sig dessutom en rejäl reva i ansiktet av boxen, då dom var på väg upp i trappen. Men nu är den ute ur världen. Han åkte även och tömde släpvagnen som arbetaren har använt som skrotsamlare, så där stod toastolar, handfat och diverse rör och skräp, men nu är den tömd och kanhända att vi åker på Elon och köper kylskåpet på lördag.
 
Det går alltså framåt, med allting, och i förrgår var jag till boupptecknaren och vi gjorde ett avslut där och då, så nu bör det inte dröja mer än ett par veckor innan allt det är klart, sen ska givetvis lagfarterna skrivas över, men det gör även han så allt bli rätt gjort.
 
Idag har jag tänkt mig på strömpilen en sväng, kanske hittar man någonting till Nicco där, hon som fyller 13 år den 15 Mars, och som sa igår, att det är först då man är någon…fast hon skrattade sedan och sa att förmodligen var det inte så heller. Alla är väl någon alltjämt, oavsett ålder, men jag vet att det inte alltid verkar så. Går man i sexan så är man störst…ett tag, sen börjar man i sjuan och räknas till minstingarna igen. Jaja, det var dagens skriverier, nu får ha det gott, så återkommer jag säkerligen vid ett senare tillfälle.
Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten