Snabb rundvisning

 

God morgon! Allt väl? Här är det bara bra. Har suttit och kollat på lite bilder nu på morgonen, som ligger på datorn, och har tänkt ge er en liten förhandsvisning på tapet valet i huset. Här är Niccos filmrum:
 
Vårat tvrum:
 
Mitt och Åkes sovrum:
 
Och en glimt av väggen nere på våran toalett:
 
Samt en snabb titt i Niccos badrum:
 
Köket på övervåningen ska få vara som det alltid sett ut, allt vi gjort där är bytt ut kaklet och nu väntar vi på en ny bänkskiva som ska sitta bredvid spisen, vi valde en perstorps skiva för att behålla den gamla looken:
 
Mera bilder kommer givetvis att komma sedan, då vi fått lite mer ordning på sakerna, men jag kan inte se annat än att det kommer att bli så bra.
 
Jag ska nog dit idag och börja städa lite i köket så vi kan bära in kylskåpet och sätta det på plats, och hänga tillbaka alla dörrar och sätta in lådorna. Köket därnere är det enda som inte är färdig tapetserat, men det rör sig om tre våder så det smäller han upp på ett kick.
 
Jag jobbade ju igår och något som alltid ska stå på när chefen är i närheten, är radion. Jag är ju inte så där fruktansvärt intresserad av radio eller ens musik som är ny eller halvny, jag vill ha gamla goda låtar som man hört som barn och tonåren, inte skvalet dom gör idag, allt låter likadant eller datoriserat. Nå, nu spelades det en låt igår och chefen frågade mig om jag visste vad ordet betydde som hon sjöng.
 
-Vadå, sa jag, goja goja, hm??? Nä, svarade hon, det hon sjunger, voyage voyage, det betyder resa. Hahahaa…ja där ser man hur mycket jag lyssnar på sånt dravel, jag tyckte alldeles precis att hon sjöng goja goja.
 
Näpp, nu får ni ha en trevlig lördag och njuta av solens strålar, det är minsann raka motsatsen mot vad vi fick se igår. Hörs och störs sedan!
Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Men du, vilka fina tapeter! Är det tapet eller målat i badrummet? Det ser nästan ut som kopparfärgat. Köket bara älskar jag! Så kul att ni inte rivit ut allt det gamla utan behållit de charmiga skåpen. Vilken lycka för dottern att ha eget badrum!

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2011-03-12 09:48)
    Det är tapet i badrummet, visst ser det lite läder/skinn aktigt ut? Sen ser golvet ut som parkett, även det är mörkt, men jag tror ändå att det kommer att bli bra. Det finns ju lampor 🙂
    Ja Nicco får ju inte bara ett eget badrum utan även ett kök, men hon säger sig inte vilja diska så…då får hon nog allt vackert äta nere hos oss 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten