Telia i ett nötskal

Så var det åter det här med Telia…jisses, hur länge ska man hålla på innan allt ska fungera som det ska, och hur mycket av min tid ska jag behöva offra för allt detta? Nu funkar ju telefonen, det har den gjort sedan vi fick den där hjälpen, men…

 

 Vi kan ringa ut, folk kan ringa in hit, men bara om dom tillhör Telia. Det började med att Theresé sa att det inte gick att ringa hit, det var bara en röst som sa att numret inte kan nås, blablabla. Nä, sa jag, det funkar, jag har ju nyss snackat i telefonen. Sen ringer jag från min mobil hem, och det är inga problem. Dagen efter, ringer mamma till min mobil, ja säger hon, har ni fel på telefonen?

 

 Nu börjar mina hjärnceller att fundera allvarligt över vad det är för nåt. Provar då att ringa från mobilem med telenor som operatör, och se…då funkar det inte, men mobilen med Telia som operatör, fungerar alldeles utmärkt.

 

Mina föräldrar har bredbandsbolaget hemma, så dom kan inte ringa, men Telia på mobilen och det går. Theresé har telenor på mobilen och det går inte, men Telia hemma, och återigen…då går det. Det innebär alltså att ledningen enbart är till för Telias kunder, eller?

 

Åhhh, snacka om irriterande, och mer retfullt är att jag ska måsta sitta nu och ringa om detta så dom kan ordna till det. Och, hur många samtal har vi nu missat på grund av detta?

 

Vi hade ett liknande fel då vi valde bredbandsbolaget i lägenheten, för en massa år sedan. Vi tyckte att det var konstigt att Nicco aldrig kunde ringa till sin kompis, det tutade alltid upptaget, en konstig upptagen ton. Till slut ringde jag dit från mobilen och sa att ni måste ju ha fel på telefonen, det hade dom inte, men när jag då ringde till bredbandsbolaget så kunde dom fixa detta på något sätt, men där var det samma visa, dom hade nämligen Telia som operatör. Nä, jag börjar nog tycka att Telia inte är något att hänga i julgranen, jag ska börja se mig om efter något annat.

 

Jag ska till tandläkaren om 40 minuter, huvva. En tand har gått sönder och dom hade ett återbud idag så jag ska få det fixat. Bäst att jag tar mig nån frukost nu då, för man vet aldrig när jag får ta mig en, sedan. Ha en bra dag allihop!

Etiketter: , , , , , , ,

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Christian Jensen (2011-05-04 10:49)
    Hej Christian! Jag håller med, detv är tråkigt, speciellt då jag hela tiden måste engagera mig i något som jag trodde var en av dom enklaste sakerna i världen, men jag vet, man kan alltid ha fel. Jag provar väl länken och ser om det hjälper. Med vänliga hälsningar //Maria

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-05-04 18:41)
    Hahaa, men lite roligt är det ju också, att dom faktiskt läser, eller hur dom nu hittar vad andra skriver om dom. Likadant var det ju med Umeå energi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>