En miss i räkningen

 

Vi fick kaffe bekantingar på gården igår, ja även dom som bara satt och inte ville ha något. Ett av paren berättade i alla fall att dom varit till Ikea i Sundsvall för några dagar sedan. Dom skulle bland annat införskaffa dynor till sina möbler ute på balkongen. Nu gjorde mannen i fråga en liten tabbe, han skrev nämligen upp måtten som dom inte skulle ha, och det var just dom dynorna med det måttet dom köpte. Jag ska inte tala om namnet på mannen, men det börjar på F och slutar på d, i mitten är det andra tonen i Do – Mi Fa So…och han sägs ha namnsdag varje fredag. Nu har jag inte sagt för mycket va? 🙂
 
Jeppe svängde förbi och lämnade medlemskorten och Öhman sprang fram och tillbaka med förhoppningarna om att någon gång bli bjuden på en grogg…men där gick han bet. Vi hann vara ut en sväng med Camaron också, passade på att åka på Maxi så jag fick köpa två dynor till, som vi ska ha på soffan därute, det fanns nämligen bara fyra stycken då jag köpte dom första gången, men nu hade dom fått in ett lager igen.
 
Nu står i alla fall Camaron i garaget, den ska få nya bromsok fram och sedan ska det installeras en knapp (jag vet inte vad det heter) som man ska hålla in då man burnar, den gör så att bromsarna låser framhjulen och man nöter då inte upp dom…typ.
 
Åke fick sig en present på morgonen, någon hade hängt dagens Express på staketet, han har ju namnsdag idag, min käre make. Jo, vi kan nog gissa oss till vem som varit här, och vi får väl bjuda killen i fråga på en kaffe…nä, kaffe dricker han ju inte, men kanske en dricka eller ett glas saft, nästa gång han poppar upp.
 
Nu ska jag joina Åke, som redan tagit plats därute, det lutar ju åt att bli en dag i solen, igen. Man får ju passa på nu, så länge det är fint. Ni får ha en bra dag, allihop!
 
 
 
Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten