Dom pryder sin plats

 

Idag får vi gratulera min mamma, som fyller pensionär, och min brorson Niklas, som även han fyller år idag. Grattis grattis!!! Nu bor inte brorsan och hans familj här, utan nere i Stockholm så någon tårta från det hållet lär det ju inte bli…inte idag i alla fall, men väl, smörgåstårta uppe på Mariehem, ikväll.
 
Nicco ska träna streetdance efter middagen, dom ska nämligen uppträda nu på lördag, under kulturnatta, och ska väl finslipa innan dess. Säkra källor talar också om att Wolfman Jack, kommer att uppträda nere på stan, kolla in vilken gratis reklam dom har, hemma hos oss:
 
Dom får pryda tavellisten i tv rummet, samt, flascha på vår betjänt som står i sovrummet, jodå.
 
Åke kom hem först efter klockan elva igår kväll, det var tre bilar som skulle lossas och en del annat. Fjuppe hade svängt förbi och undrade nu hur det kunde vara hans fel att vi köpte Buicken, då har du inte läst ordentligt, Fjuppe, om du inte hade stannat av här på lördagen, så hade vi inte börjat prata om bilar, då hade Åke gått ut i garaget och fortsatt sitt mekande med Camaron och jag hade förmodligen inte nämnt ”vildkatten”, så…:-) Men vi ångrar ingenting, nu är vi stolta ägare till tre katter, minsann.
 
Jag är nu ledig idag och imorgon, två dagar då jag får samla mig inför helgen, jag jobbar nämligen lördag och söndag, men till veckan blir det sedan bara två arbetskvällar, jag har ju faktiskt tagit ledig på fredagen, då vi ska vara på väg upp till Fällfors och årets första dragracing tävling, för vår del. Ni har väl kommit ihåg att anmäla er till den? Jag ser att vi inte är många ännu, som gjort det och lite mothugg vill man ju ha, någon att möta, annars blir det ju ingen riktig tävling. Kom igen nu, Fällfors tävlingen är ju snudd på den bästa.
 
Vilket sk-tväder det blev, men gräset ska väl ha sitt, antar jag. Vi har en del mossa i vår gräsmatta men fick ett snabbt tips på tv:n, man ska aldrig klippa lägre än 4-5cm, för har man kortare gräsmatta så blir rotsystemet klenare och då tar mossan över. Mm, kan säkert ligga något i det. Därmed får jag önska er alla en fin torsdag!
Maria Lundmark Hällsten