Jagad av skurhinken

Jag skulle skura golven igår, när jag gör det så brukar katterna få vara i källaren, enbart för att jag inte vill ha deras päls, fastkletad på dom fuktiga golven. Nå, när dammsugaren är på så är det ingen sak för dom att självmant försvinna ner i källaren, dom tycker inte om vår snabeldrake.

När jag så slog av draken skulle jag hämta skurhinken, som så påpassligt står längst upp i källartrappan. Där råkade nu Eloise ligga och lurpassade, hon flyttade sig inte en millimeter nedåt utan väntade förhoppningsfullt att jag skulle kliva ner ett steg så hon skulle kunna smita in.
Men se den gubben gick inte, jag motade henne med skurborsten men samtidigt som jag gör det så kommer jag åt hinken som med dunder och brak åker nerför trappen. Det roligaste var att Eloise tog samma väg, och hur hon lyckades komma förbi och hålla undan för hinken, det vet inte jag. Den mellanlandade inte heller utan fortsatte runt kurvan ända ner till slutet. Katten såg jag inte till då jag kom ner, hahaa…men jag skrattade gott och min förhoppning är nu att nästa gång, kanske hon masar sig ner ett steg, då jag säger till henne. Eller vad tror ni?
Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten