Bengts hamburgare

 

Theresé talade om att det nu finns en hamburgare på Mc Donalds, som heter Mc Bengt. Men du…vilket osmakligt namn på en burgare. Det kan ju i alla fall inte ha varit kossan som hette Bengt, om det nu inte var en ko med dragning åt andra hållet. Hm, då kanske den är döpt efter upphovsmannen till hamburgaren, vem vet?
Jag tycker väl inte att mat, överhuvudtaget, ska ha namn i sig, ni hör ju själva hur det kan låta: Marias lökbiffar med Åkemos på toppen, Mathildapaj med Börjesmet, Birgers sura strömmingar med Brittas färska lökringar och Huldas kinagryta med Sörensås. Mja…när det gäller kakor och sånt, går det bra med namn men inte i maträtter…tycker jag. Tjaba!
Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>