Inga lingon i…

 

Så hade vi ställt undan bussen, det gick smärtfritt. Vi fick också sitta och dricka kaffet utomhus, det var ju riktigt varmt i solen igår. Camaron har nu fått sin plats i garaget så nu känns det helt plötsligt som om vi fått aningens större tomt.
Jag pratade med Theresé i förrgår, hon har skickat ett paket till Melissa (deras barnflicka som dom hade här i sommar) hon är ju tillbaka i staterna nu och ska läsa klart sin masters, eller vad det heter. Paketet innehöll diverse småsaker, som dom förmodligen inte skulle ha godkänt om dom öppnat det i tullen.
Husmans, renhornet som min farbror gav henne, makrill, grötris som jag gav henne då hon var här, choklad, hjortronsylt, lingonsylt…va, sa jag, då Theresé talade om vad som låg däri, har dom inte lingon i Amerika? Katastrof, vad äter dom då till blodpuddingen? Dom har ingen blodpudding i Amerika, fick jag till svar. Aha, då kan man ju faktiskt klara sig utan lingon också 🙂
Melissa fick testa långfil, då vi var i Malå till midsommar, hon tyckte att det var fantastiskt gott och undrade om man inte kunde skicka några paket hem, till henne. Problemet skulle ju då vara kylan, det krävs nog lite kyla för att den ska klara sig. Näpp, hon får nog komma tillbaka till Sverige om hon vill ha långfil.
Jag hade tänkt se Gustafsson 3tr, igår, missade första kvarten, men hann se slutet och den verkade vara rätt så rolig, faktiskt. Och vem dök då upp där som en besvärlig, skrämmande granne, jomen en Ricky, hahaa…han var riktigt kul, så det blir nog till att bänka sig framför tv:n då nästa avsnitt sänds, på söndagar gissar jag att det blir.
Sedan fick jag en länk av Theresé, och klickar ni på den så kan ni få läsa om vad alla svenska barnskådisar sysslar med idag, varsågoda: hd.se/noje/2005/01/18/saa_blev_livet_foer_pippi_emil_och/
Idag börjar jag jobba igen, som tur är får jag en riktig mjukstart, jag jobbar eftermiddag idag, sedan är jag ledig tisdag och onsdag, jobbar torsdag och fredag och sen har vi helg. Och det känns faktiskt skönt att få gå tillbaka till jobbet igen, då får man uppskatta helgen då den kommer och det är värt mycket. Sen saknar man ju chefen också, även om det blir ganska intensivt då man är där. Det säger sig självt, man är ju uppe i en annan människa mer än man skulle vara ”normalt”, men så är det att vara personlig assistent.
Nu önskar jag er alla en fin måndag!
Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Lisbet Olofsson (2011-09-26 09:40)
    Det är skönt, men man känner att luften är kall, så det gäller att solen är framme för att man ska sitta ute. Folk här runt omkring, tycker säkert att vi är tokiga 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten