Tjo va det var livat…

 

Chefen hade inte löst melodikrysset i lördags så vi gjorde det igår morse, istället. Första frågan var en filmmusik fråga, och den tog vi ganska så omgående det var Hajen.
Och det borde väl dom flesta veta hur den melodin går, eller hur? Något stressande och hemsk på sitt sätt. Men hade man tyckt samma sak om man inte sett eller hört tals om filmen?
Chefen sa att hon minns när hon gått hem, efter att ha sett den för första gången, hon tordes inte ens trampa i vattenpölarna efter vägen. Hahaa…jaja, själv tror jag att man satt med fötterna uppe på soffan, precis som om det hade kunnat legat en haj därunder.
Men tänk så löjligt sa jag, om dom bytt ut den filmmusiken och istället spelat Pippi Långstrump när Hajen kommer farande, eller ta fredagen den trettonde, och där skulle det spelas tjo va det var livat i holken…jag tror nog att stämningen skulle vara som förbytt och inte alls lika spännande som man önskat.
Jag kommer ihåg då man var där i 15 års åldern och gärna tittade på skräckfilmer etc. Jag hade då en liten önskan om att man hade fått se, efter filmens slut, till exempel tabbar och blunders, för att avdramatisera själva filmen. Så att man skulle fatta att det ändå ”bara” var på film.
Nu kan man ju det på många dvd filmen, se hur dom spelat in osv, men idag, ser vi aldrig såna filmer längre. Precis som vi sa igår, det enda vi tittar på är Gustafsson på tre trappor, travet på lördag och roliga klipp, samt doobidoo, sen får det vara. Nej, en sak till, jag följer ju desperate housewifes, men thats it, sen visas det ju bara kvalificerad dynga, förlåt uttrycket.
Och visst, vi är ju olika med olika tycken och smak, jag vet att det finns nog program för alla typer, och förresten, man dör ju inte heller av att inte titta på tv, det finns annat man kan göra.
Jag är i alla fall ledig idag, och ska ta en kaffe hos mamma, det är allt som är planerat, sen ska jag på ÖoB och se om jag hittar en skrapa som chefen var ute efter. Jag önskar er alla en fin dag!
Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten