Snudd på lurendrejerier

Tycker att det är snudd på lurendrejerier då man får ett mejl som ser ut så här… ungefär:

*Erbjudandet gäller: vid nybeställning om minst 200 kr (efter avdragen rabatt), 40% rabatt gäller på dyraste varan av kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning eller mattor ur Ellos sortiment 2012. 20% rabatt gäller på resten av beställningen av kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning eller mattor ur Ellos sortiment 2012. Fri frakt gäller vid beställning om minst fyra (4) varor och gäller fraktkostnad för normalpaket under 20 kg (värde 44,90) om du handlar idag 18/4 mellan kl 19.00 – 21.00. Erbjudandet gäller t o m 2012-22-04, så långt lagret räcker. Max en gång/hushåll.
 

Jag läste det översta, fri frakt mellan ett visst klockslag, beställde ett par jeans, tre minuter över sju, men tror ni jag fick det fraktfritt? Nopp, jag skulle ha scrollat längst ner och läst det finstilta. Erbjudandet gäller ju bara om jag beställt fyra saker.

Jag mejlade till Ellos och talade om vad jag tyckte om deras marknadsföring, samt att jag ville att dom skulle vidarebefodra det till dom som sitter och bestämmer hur det ska se ut. Och det skulle dom tydligen göra.

Ska bli spännande att se om något ser annorlunda ut, nästa gång. Då kommer jag i alla fall att lusläsa den lilla texten.

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2012-05-03 16:12)
    Ja, eller så bryr dom sig inte. När dom skriver på det här sättet så har dom ju egentligen svurit sig fri. Däremot, och det skrev jag åt dom, så kommer det inte att bli någon bra reklam för dom, från min sida, så det här blogginlägget får ju visa på det 🙂

  2. Marja Granqvist

    Jag blir alltid så misstänksam när jag får sådana där erbjudanden och har lärt mig att läsa all text noggrant… för det finns ALLTID en hake. Det ingår i marknadsföringen.
    Bra att du reagerade och sa till! Fler borde göra det.
    Kram

  3. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2012-05-03 19:21)
    Jag hann aldrig bli det… jag läste mejlet fem minuter innan det skulle gälla och dom första beställarna skulle ju få en present, så jag var på hugget 🙂

  4. Helena Nilsson Springare

    Riktigt surt.. Nä fy, jag har slutat beställa på postorder då jag nästan alltid blivit besviken då saker inte har motsvarat mina förväntningar.

    Det enda som funkar är att beställa mina gamla kära adidas i EXAKT min storlek och min modell haha.. då vet jag ju vad jag får hehe.. *tråkig*

  5. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2012-05-06 08:56)
    Jag tycker det går bra… oftast, och det har man då sett, vad olika kläderna är beroende på vilket postorder företag du väljer, men när man hittat rätt så brukar det funka. Däremot är det värre eller sämre, med deras så kallade erbjudanden. Men den lilla presenten fick jag i alla fall 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten