Vart tog den vägen?

 

Jag har dragit ner på mitt kaffedrickande också… har alltid startat dagen med en kopp kaffe, men nu drar jag ut på den koppen, ett tag. Hade precis gjort i ordning en kopp, mm, dagens första, fick telefon, och efter att ha pratat i en halvtimme, så vet jag, då jag lade på luren, att jag INTE druckit kaffet, men vart sjutton har jag ställt koppen???
Den är borta… står visserligen en kopp på diskbänken men den var absolut tom och fläckfri, kan jag ha varit så disträ att jag spillt ut kaffet och fyllt den med vatten istället? Ja, det ligger rätt så nära till hands att tro det. För jag hittar den ingenstans.
Har visserligen varit ned en sväng i källaren för att mata katterna, men tog jag verkligen med kaffet dit, det vore då totalt olikt mig, jaja, jag får väl kolla då jag går ner nästa sväng då… men det här är sååå typiskt mig, jag lovar :) Hur bär man sig åt för att trolla bort en rykande varm, kopp kaffe…fråga Maria, eller ring 118 800.
Etiketter: , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Tina

    Nyfiken undrar hur många koppar du fick i dig, innan du drog ner på kaffet?
    Hur går det, biverkningar?
    Hur länge har du hålllit på att minska antal koppar?

    Jag började själv dra ner på kaffe för två-tre veckor sedan!, har minskat från 3 koppar(fyra på helgen)till två koppar, till vardags.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>