Körde med en skata på rutan

 

Vad kul det känns, att det snudd på regnar ute… i december, jodå, jättenaturligt. Visst är det såna gånger man borde få krypa ner under täcket och somna in igen… tycker jag, men ack vad jag bedrog mig, jobbar man, så jobbar man.
När jag skulle från jobbet igår, så sopade jag först av bilen, tar tag i vindrutetorkaren (som jag alltid gör) och smällde den i rutan för att få bort snömoddet och isen, och vad händer då, jomen det är väl ändå självskrivet, den lossnar ju, den rackaren.
Och jag som inte vet hur man får fast en sån där grej. Jag testade, bökade, knäppte och stökade, hoppade in i bilen och satte igång torkarna och tjopp så hängde den upp och ner. Jag gav upp, och tog bort torkaren, tackade snällt någon däruppe att torkaren satt på passargerarsidan, och plockade fram min fingervante.
Min svart och vitrandiga fingervante…som jag sedan snodde fast runt torkarpinnen, enbart för att jag visste att jag skulle måsta använda torkaren, och vill ju inte repa bilrutan. Så jag körde hem på det sättet, och jag kan ju säga att det såg ut som om jag klippt en skata… typ.
Åkte in på Preem och investerade i ett par nya torkare, innan jag kom hem, så Åke fick det eminenta uppdraget att sätta fast dom, och det är jag glad för också, för dom lär behövas idag med.
Jag var så trött igår kväll att jag gav upp vid halvtio, och inte vet jag om man kände sig nå piggare idag… det är väl förkylningen som tar ut sin rätt. Önskar er alla en fin söndag!
Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Anna Holgersson

    Hahaha!!! Tack för morgonens skratt!!! I don’t do cars å tycker du löste situationen på ett redigt sätt! Kreativt till Max å det gillar jag! Hejja hoppas din arbetsdag går fort och att du kan vila sedan! Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten