Par

Eftersom jag nu råkar vara vaken, så kör jag dagens fototriss, och temat på den är, par. Ett par av något, vad som helst, ska vi visa i våra trissar.
Vi får, som vanligt tolka det som vi vill, och eftersom det dessutom är en tävling inblandad i detta så länkar vi till en  Alla hjärtans dag-sida:
http://www.coolstuff.se/tag/Alla-hjartans-dag-present

Jag börjar lite klurigt med denna bild:

Och nej, här sitter vi INTE med ett par att räkna med i poker eller dylikt, men in min värld, har kungen och drottningen ett förhållande och därmed har vi ett par i hjärter.

Sedan kan vi naturligtvis låta fantasin flöda och låta damen och knekten vara ett par eller …. why not… kungen och knekten, för all del, det är upp till er att avgöra, par som par.

Och, för att jag nu inte ska fördjupa mig vidare i just detta förhållande eller dess sammansättning, så går jag nu vidare med nästa bild. En bild av en annan bild, original kortet är taget av äldsta dottern Theresé, sedan har jag ramat in bilderna och nu tagit ett kort av dessa.

Det är ett kort (två) av mina föräldrar, dom började dejta varandra då dom var 15 år, året var då 1961. Dom gifte sig 1987, och har i sitt förhållande fött och fostrat 4 barn.

Min pappa… allas vår pappa, dog, för drygt 3 månader sedan, i en fruktansvärd olycka, och givetvis har han lämat ett stort hål i våra hjärtan. Dom var ett "äkta" kärlekspar, och även om just pappa inte finns kvar hos oss idag, innebär ju inte att han inte, lever kvar i våra hjärtan.

Jag avrundar fototrissen med dessa två (återigen ett par), konstverk, jag vet inte vad man kallar dom, men vet att dom var poppis på 70 talet, och just här, har vi ju dessutom en, med hjärtan på:

Länkar givetvis vidare till fototrissen hemsida, så ni kan kika vidare, på hur andra tolkat temat… par: http://fototriss.blogspot.se/

Maria Lundmark Hällsten