Liten raggarsväng

Men är det då Wheels eller är det då Wheels. Nicco ska jobba där idag, Åke, Theresé och Anders har tagit årsledigt därifrån, inte heller jag ska jobba där i år, rätt så skönt faktiskt. Det är ju en sak att gå som åskådare, en annan att stå där en hel dag. Synd nu bara på dropparna som faller men enligt källor, säkra eller inte, ska det egentligen vara uppehåll idag så vi håller en tumme på att det blir bättre.

wheels13

Vi gjorde en liten sväng igår kväll med Buicken, familjen Söderberg-Lundmark-Hällsten, och provade den nya ”raggarsvängen”, javisst, allt går, men det känns ju som om rundan krymper och man blir lätt uttråkad på utsikten, jaja, kör vi en sväng ikväll lär det inte bli mer än nåt varv i alla fall, så det spelar ingen roll.

Jag var ute med Winstone på morgonen och möter en äldre kvinna med en hund vi mött förut. Han verkar vara en liten stridis och skäller och attackerar. Nå, vi passerar, och Winstone tänder ju till, även han, på hundens utfall. Jag stannar och hon ropar och frågar om det är en hona…Nä, svarar jag, en hanne.

Jag upprepar 3 gånger, för hon verkar inte höra vad jag säger, så kommer hon vaggandes tillbaka med sin hund och tycker att dom ska träffas. Titta vilken fin tjej, säger hon hundra gånger och jag fortsätter påpeka att det INTE är en hona utan Winstone är en kille.

JAAA! Säger hon och nickar, titta på tjejen säger hon, och sedan klappar hon Winstone, och efter mötet går hon tillbaka till rullatorn och säger till hennes hund att han varit dum, nu gick han ju miste om ett möte med en fin tjej då han bara står och skäller … *suck*.

Och nu då, som om det inte var nog med Wheels och annat, så fyller ju faktiskt Sally 3 år idag. Och kalas lär det bli. Jag sa att vi kör med ett drive in kalas med tanke på dagen, så tiderna är lite utspridda under eftermiddagen, en del kaffekokande lär det väl bli. Hoppas hoppas, att regnet ger sig så vi får sitta ute.

Grattis Sally 3 år från morfar, mormor, Nicco, Winstone, Enya och Eloise! Det blir nog en kanondag för dig, oavsett väder.

DSC_1113

 

Fotograf: Theresé Hällsten, bilden lånad från hennes blogg: http://blogg.vk.se/tezzii/

Önskar er alla andra en fin dag!

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Tegsborna

    ٩(-̮̮̃•̃)۶ Vi ropar ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶’

    (¯`’•.✿◕‿◕✿.•’´¯)Grattis Sally!(¯`’•.✿◕‿◕✿.•’´¯)

    ▄▀▄▀▄▀ ₪₪ ►►►från Teg!◄◄◄ ₪₪ ▀▄▀▄▀▄

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten