Nu är det över

Så var den midsommar/Wheels/familjevecka över och Theresé, Anders och Sally är snart hemma igen. Dom for efter middagen igår och har sovit över på hotell, mitt på hållet någonstans. Jag tyckte det såg ut som pappa Anders var lite småsugen på Sallys prinsesstält då det stack ut ett par ben därifrån:

001

Men det var nog för att han skulle packa ihop tältet innan avfärden… hoppas vi då 🙂 2 meter Anders är aningens för stor för dom där barntälten.

002

Vi gjorde inte så mycket igår, packade bort kalas grejerna och vevade in markis, stoppade undan partytält och pangade ballongerna. Det blev ju så pass bra väder att det nästan, men bara nästan, blev för varmt för att man skulle idas göra någonting överhuvudtaget. Inte heller Eloise gjorde många knop, hon låg och såsade inne i tv rummet:

004

003

Ser ju ut att kunna bli bra, idag med, vilken tur då att man är ledig och kan göra vad man vill, nästan… ett måste är att sätta mig ner och anmäla Nicco till sommarens tävlingar, den första blir redan nu till helgen, i Piteå, nästa helg är det Fällfors och helgen därefter Sundsvall.

När vi sedan liks är därnere, snudd på halvvägs till Uppsala, så fortsätter vi ner till Järlåsa och våldgästar familjen Hällsten-Söderberg några dagar, det blir ju hur bra som helst.

Sen får vi se vilka tävlingar som återstår, Kubbe åker vi till om det nu är någon tävling där, och eventuellt Tierp i slutet av augusti, men det är bara ett kanske, än så länge. Nu i veckan ska då junioraren skruvas ihop och metanolen inhandlas, och provstartas bör den ju också. Nu ni, körs det igång 🙂

Önskar er alla en fin dag!

Maria Lundmark Hällsten