Ska jag spruta på den då?

Så var den semestern förbrukad… fort var det gjort. Men å andra sidan, tänker man tillbaka lite så tycker jag ändå vi hunnit med en hel del, känns nästan som om det var 2 månader sedan man jobbade.

Nicco klagade igår morse över att det satt en lockespindel på hennes toalett, ja ni vet, såna där med 2 ögon och världens längsta ben, dom gillar tydligen hennes toalett, då det endast är där och nere i källaren dom påträffats. Jaja, jag kollade in där men såg ingen, hämtade upp den dödligt giftiga sprayen som jag köpte för ifjol (tror jag) och som skulle vara effektiv nå hemskt.

4 sekunders sprayande täcker 30 kvadratmeter och dörrar ska hållas stängda i 30 minuter. Jag sprayade hennes lilla toa, kanske 2-3 sekunder, stängde dörren och utrymde placet. Den lille stackaren låg sedan där, död…ihop skrumpnad, ja, så går det, vad fasen ska ni in hit och göra???

Jag läste lite på sprayflaskan, hm… kanske inte borde göra det, jag förstår liksom inte all information.

001 002

Nä, jag lovar, jag ska inte spruta på kycklingar, smågrisar och ”unga” kalvar (är inte alltid kalvar unga?). Och om jag stöter på en äldre kalv… ska jag spruta på den då?

Nåja, nu är det gjort, men jag tror att man skulle få ta detta genom muren, det måste vara där dom kommer in, och sedan via hennes ventilation på toaletten. Vi har inga härnere, men då går ju fläkten snudd på, hela tiden, det gör inte hennes.

Tina, you know, kom förbi en sväng efter hennes jobb och bjöd jag och Nicco på lite bakelser till kaffet, hon ville egentligen ha en tårta, men det fanns inte vad hon var ute efter så det blev dom där istället, inte alls så dumt, minsann.

Vi gjorde oss en sväng på Gamlia igår kväll, mycket bilar, men då var det ju fint väder också. Mats Alfredsson har fångat vildkatten på ett kort och jag tyckte den såg så bra ut så jag lånar den bilden av honom och sätter ut här:

555527_10201039793056025_1525640929_n

Han tar många fina bilder på bilar och dylikt.

Vi hann också med en sväng på Biltema, Nicco har fixat sig ett projekt, hon ska lacka sin moppe, hade hon tänkt, så vi köpte lite saker som kan behövas till det.

Nu ska jag förbereda middagen till dom som är hemma ikväll och äta frukost. Önskar er alla en fin torsdag!

 

Etiketter: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>