Sååå vackert att man blir tårögd

Det vart inte så mycket gjort härhemma igår, förutom matlagning och tvätt, samt sammanlagt 1 timme och 10 minuters promenad med Winstone och handling på Kvantum innan jag åkte på jobbet.

Och där fortsatte bara dagen som den börjat, promenad med hunden och städning och matlagning, låter som om mitt arbete bara är en repris på min vanliga vardag hemma. Kan så tyckas, men det gör mig inte så mycket.

Det bästa med att vara personlig assistent, är att det krävs så lite för att veta att du gjort någons dag, och det räcker långt då man åker hem och känner sig nöjd över det.

På promenaden med Pompe (som här agerar linslus) ville jag visa hur fint dom gjort på Ålidhem:

Foto0525

Vilka blomsterarrangemang, man blir ju tårögd (ironi). Likadant var det faktiskt ifjol också och jag fattar inte ens vitsen med att ha dom där fula betongklumparna med dom extremt fina ogräsplantorna i, för???

Här kostar dom på och bygger nya fina hus med fin utomhusmiljö, så går du ett kvarter bort där dom också håller på med utomhusmiljön och möts av detta skräp. Det känns verkligen som att går runt i ett ghetto.

Vi stötte plötsligt på patrull, en mindre…oglad katt, som inte såg ut att gilla att vi skulle passera där:

Foto0527 Foto0528

Pompe däremot, ville väldigt gärna dit och leka… eller käka… eller ja, jag vet inte, men han var väldigt fokuserad på katten. Och jag fick ta i det jag hade för att hålla honom på avstånd då vi gick förbi.

Foto0529

Så var den dagen över och det var bara att åka hem och fundera på att hoppa i säng, vilket vi gjorde efter att jag varit ut med Winstone, fått mitt täcke torrt som jag haft i tvättaskin och tumlare samt pratat med mamma. Får se vad denna dag kan innehålla för saker…ska då börja med att försöka få igång internet… som inte vill funka. Men när det här ligger ute så har jag fixat problemet 🙂

Önskar er alla en fin fredag!

 

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Veronika

    Hej Maria! Nu är det hon i den lilla gula traktorn igen… Tanken med det vackra betongklumparna är att kvartersrådet ska plantera i dem, men det verkar aldrig bli av. Visst skulle det vara trevligt med lite blommor där, nu när det börjar se trevligt ut närmast husen. Sedan finns det en annan orsak till att de står där de står, trafikhinder. Vi märkte under renoveringen att vissa stråk var värre än autobahn…

    Ha en skön helg!

    Hälsningar Vaktmästaren

  2. Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

    Hej Vaktmästaren 🙂 Jo att dom agerar farthinder kan jag förstå, ibland blir man också fundersam om hur vissa parkerar sina bilar som om dom ägde ingångarna och infarter, men som du skriver, synd att dom inte planterat nåt vacker däri, ser ju hyfsat ut annars. Men vi hoppas på nästa år.

    Trevlig helg till dig med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten