Det utövades karatesparkar här…

Hade somnat så skönt igår kväll och väcks av att någonting ramlar i golvet… låter som en glasburks”dunk” i mattan. Åke kliver upp, och när han går in i tv rummet ser han vad det är, lampan som står i fönstret:

006

Nå, då hade vi en förklaring till vad, men inte varför. Jag drog ut kontakten innan jag gick i säng, varför ramlade inte lampan då? Räckte det med en stackars blomfluga som äntrade lampan snett underifrån, för att den skulle tippa över kanten, eller var det en husfluga som utövade karatesparkar, riktade mot lampan?

Nu då jag steg upp fick jag i alla fall se vad själva dunk ljudet kom ifrån, en Iittala glasmojäng för värmeljus, den stod ju också där, på fönsterbrädan. Jojo, så kan det gå. Skönt då man i alla fall får svar på vad det var.

Åke fick upp en lampa igår, som nu sitter i hallen. Den införskaffades för 2 år sedan, glömdes bort… hittades inte, men rätt var det var, så dök den upp då jag letade efter nåt annat, och som det ser ut så kan jag nu öppna en liten ögonmottagning, why not!

007 008

När man sedan är less på den där lampan så kan man bara byta ut själva glasframsidan, till ett annat motiv, det fanns blommor och annat, frågan är väl om det finns kvar att köpas idag, det vet man inte.

Idag ska jag ner på Telia och se om dom kan hjälpa mig med min mobil. Jag har pratat med en kille på Telia, men via telefonen kunde han inte hjälpa mig… han förstod inte vart jag skulle leta efter inställningarna som krävs för att ändra så jag kan ta emot smset som jag måste ha för att sedan kunna skicka och ta emot mms. *Suck*

Tina hakar på, så vi kanske tar en lunch därnere innan jag börjar jobba. Winstone ska ju hinna få sig en prommis också. Ska gå med honom en sväng till, nu innan jag åker ner på stan… det är mycket nu, Önskar er alla en fin fredag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten