Kolla vad jag fick :)

Nu har jag gjort bort förmiddagen och påbörjat eftermiddagen. Jag kände mig tvungen att ringa till vårdcentralen då jag fått så fruktansvärt ont i halsen, kan knappt svälja ibland, gäspa går inte, och att nysa är rena döden. Och det smakar blod i munnen, inte så konstigt, i och för sig, det är fullt med blodslem nere i halsen.

Nå, jag ringde dit och hon sa att jag skulle komma med en gång. Fick ta prover och träffa en sköterska, tror ni dom hittade nåt? Not… vad less man blir, jag som satt och hoppades på ett svar… medicin och sedan hade det varit över, men nej då, så lätt ska det aldrig vara.

Nu undrade hon om jag kunde stå ut till på fredag, om det inte blivit bättre innan dess så skulle jag ringa redan 7 på morgonen och då skulle jag få en läkartid. Fast man kan ju undra vad han ska göra som inte kunde göras nu, hm?

Bastu är det ikväll, den sista för i år… och om jag inte missminner mig så tyckte jag att det pratades om glögg, ja, vi får se :) Sen skulle det planeras för vart och när det blir middag för alla vinstpengar vi dragit in på trissen. Undrar just om det räcker till en varmkorv?

Kolla vad jag fick på Kvantum:

031

Inte illa va, och alldeles gratis, det kallar jag fin present. Tydligen har man fått ett erbjudande tidigare där det stod att om man handlade för en viss summa skulle man få något tillbaka, det hade jag missat, men ändå lyckats handla för det som behövdes för att få allt detta… nice! Det skulle även vara ett paket buljong, men det glömde jag bort, nåja, det var ju bra ändå… mera sånt, tack!

 

 

Etiketter: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>