Han förser sig själv, numer…

Idag skulle Theresé och Sally komma men vet ni vad… dom är redan här. Deras planer på att ta in på Höga Kusten hotellet igår, sprack, dom hade nämligen stängt, det var bara att fortsätta, men det gick ju bra, dom var här strax efter åtta.

Då var Nicco borta så det blev ingen julklappsutdelning utan den har vi kvar än, kanske tar den innan lunch idag, om vi får upp Nicco ur sängen, vill säga. Ska iväg på Jysk också, och köpa en tjock bäddmadrass till bäddsoffan, den är tydligen inte så skön att ligga i som den ser ut idag.

Winstone har kommit på hur han kan förse sig själv med diverse godsaker… han hoppar upp på soffan i tv rummet och då får han fri tillgång till allt som står på bordet. Han tömde i förrgår, Åkes skål med Kinapuffar, som tur är var det inte hela påsen i skålen och dom innehåller ju sparsamt med choklad. Jag tyckte det var konstigt att Åke skulle ha rensat skålen så där, och på så kort tid.

Igår var det dags igen, då hade jag en liten burk med mandelskorpor på bordet. Vi gick alla åt olika håll, för att göra klart för Sally att gå i säng. Dom gick upp och jag och Åke gick ner i källaren för att hämta täcke. Jag passerade mellanvåningen och tänkte att det var konstigt att katterna, precis som förra gången, stod och hängde vid köksdörren och stirrade in mot tv rummet (dom gjorde exakt samma sak i förrgår).

Jag tänker att Winstone följde nog med dom upp och jag fortsatte uppför trappan, väl däruppe frågade jag om Winstone var där, nää sa Theresé, jag trodde han följde med er ner i källaren. Aha, sa jag, då är han i kakburken, sen spurtade jag ner och tog han på absolut bar gärning.

Tur att skorporna är knallhårda så han hade nog fått kämpa för att tugga i sig dom, och jag vet inte hur många han hunnit tagit, men kanske en 2-4 stycken. Nu blir det att sluta lämna saker på bordet och det är absolut färdigt för honom att ens vara uppe i soffan, något han börjat med nu då han kan hoppa upp själv. Så får vi se hur det går i fortsättningen.

Nu är det dags att släppa upp och mata katterna och hämta ner Winstone… full fart, med andra ord. Önskar er alla en fin torsdag!

004 009 012

 

Maria Lundmark Hällsten