Inga problem… nejdå… inte…

Vi åt chili ”Von” Arne till middag igår… och jag vet varför, sa jag till Åke. Jag HAR nämligen skrivit upp vår middag för 2 veckor framöver… men nu hittade jag inte blocket jag kluddat i, så vad gör man då man kikar in i kylskåpet, en halvtimme innan middagen och det går inte upp ett endaste ljus över vad jag skrivit ner att vi skulle äta? Jo då drar man ut en låda i frysen och hoppas på tur, och titta… jag hittade en färdiglagad chili, vad är det för problem 🙂

Men man blir ju lätt frustrerad då man offrat tid på att planera för att göra det lite lättare och sedan spolieras planerna över att man förlagt blocket… nå, jag hittade igen det, sent igår kväll, och dessvärre kan jag svära på att jag letade precis där, men då låg det inget block på det stället… jaja, nu är ordningen återställd och jag vet vad det blir för middag, makaronipudding, sådeså.

Jeepen startade utan problem, kom till jobbet, och åkte därifrån och upp till mamma, glad i hågen, allt som vanligt igen….tills jag möter en bil som blinkar. Hm, antingen är det poliskontroll, vilket jag inte gissar på, utan börjar kolla knapparna på instrumentbrädan, ser att lysknappen står på noll, så jag vrider på den och vips så har jag belysning på panelen också, haha, ok, då var det, det, som var fel, tänkte jag och fortsatte resan.

När jag kommer fram, stänger jag av bilen men lamporna fortsätter att lysa, vrider av, låser bilen, går framför och tittar, näää, det lyser fortfarande andra lampor, då låser jag upp igen och vrider på noll, HA, och går upp till mamma och dricker kaffet.

Nu har jag ju sån tur att det inte blir så länge jag sitter där, en timme ungefär, kommer ut till bilen igen och då LYSER det INNE i bilen, gahhhh, nu låter den tvärtrött då jag vrider på nyckeln, men den går igång och som sagt, jag tackar någon att jag inte blev där längre, för då hade det väl varit kört… igen.

Min teori om Jeepen, är att den… HÅLL I ER… har eget liv och gör precis vad den själv känner för.

Här kommer en liten serie bilder jag knäppte igår kväll, gissa vad dom tittar på, katterna, hahaa…och kolla flip-overn som Eloise gör:

002 003 004 005 006 007 008 011 012 013 014

Önskar er alla en fin onsdag!

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Tina

    Ha vad bra fotat!

    Om du haft en Smartphone hade du haft 2 v. menyn i mobilen och den hade du vetat var den var…så vida du inte haft den i tvättmaskin…

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Hahaa…jodu, men hade den fixat blötan om den hamnat i vattnet? Dessutom var detta andra gången, för min mobil 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten