BIGFOOT på Västerslätt!

Man kan då undra storleken på detta djur… jaja, nog är det en hund alltid, men jämfört med Winstones små spår, så är ju dessa gigantiska :)

Foto1287

Etiketter: , , ,

8 kommentarer

 1. Stefan Norling

  Hej har hört en kvinna som berättat om bigfoot på många radiokanaler i usa,,och hon bor i umeå nu ! där hon har upplevt träffarna,,sökte för roligt nu på bigfoot umeå,, och såg denna ,haha otroligt,,

  MVH Stefan/Hälsingland.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hej Stefan! Nu måste jag också googla på Bigfoot, tänk om… :D Jag har faktiskt sett dessa spår fler gånger och dom är verkligen stor, men det finns också mycket stora hundar. Fast det låter mer spännande med en Bigfoot, ett möte med en sådan, vore nåt att få skriva om :) Ha det fint, därnere i Hälsingland!

   • Stefan

    Detta spår ser ut som dem dom visat på flera spår i usa ,överallt,,och dom säger att det är en individ som kallas ”Dogman” ser ut som en varulv ,jaja vad vet vi,,,ingeting igenterligen haha,,finnes hur många radiokanaler i usa om bara bigfoot” och ”dogman” folk ringer in om sina uppleverser om dessa individer och dessa är tusental!!! sååå jag tror att vi inte vet alls vad som egentligen finnes ute där!! :-)
    Mvh Stefan.

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

     Oj, jag tror som du, så mycket som vi inte har nån aning om, inte heller vad som är hjärnspöken och vad som är verklighet. Vår hund, Winstone, vägrar i sten att gå åt det håller där jag fotade spåret, då det är mörkt ute. Han tvärnitar 50 meter innan vi är där…hm, antingen är han allmänt lat, eller mörkrädd eller så känner han på sig nåt som inte jag gör. Får vara beredd med mobilkameran då man går ut, om det skulle dyka upp nåt man inte trodde :) Vi får köra en fortsättning, följer, på detta. Ha det fint, Stefan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>