Det går utför!!!

Igår testade jag och Tina ett nytt fik… eller nytt och nytt, dom har funnits därute på Ersboda sedan Juni, men jag hade aldrig sett det förut. Och billig var dom också, otroligt med tanke på vilka priser du hittar på ett ”vanligt” café. Dom här heter Café Carina och ligger på Formvägen 12, längst ner mot rondellen till Biltema.

Efter fikat gjorde vi oss en sväng inne på Myrorna där jag hittade en klädhängare/hylla, kan ni tänka, som ska sättas upp nere i trappan till källaren. På hyllan tänker jag ställa skor/stövlar som inte används alltför ofta och på krokarna kan ju jackor eller annat hängas, som man vill ha tillgängliga men inte framme.

Åke stökade i det inre rummet, därnere, igår kväll och han undrade om jag sett vad han gjort. Jag hade inte haft tid eller tanke på att gå ner dit men så, där vid kvällskaffet, tänkte jag att nu går jag ner och kollar.

Tar på mig sandalerna som står vid dörren och säger att nu ska jag ner och… se hur katterna har det. Kommer ner till tvättstugan, tittar mig runt där, och undrar under en nanosekund, vad jag egentligen var så nyfiken på det för… sen går jag upp igen. Och när jag kliver in i köket, kommer jag på vad jag gick ner för…totalt hjärnsläpp, inte kollade jag vad Åke gjort i det inre rummet, ujuj, nu håller det på gå utför 🙂

Nu ska jag fixa mig frukost, sen blir det att gå ut med Winstone i slasket. Han är inte brydd för fem öre, över alla sjöar som ligger där vi går, det är ju så illa att man måste upp på sidorna och slafsa i blötsnön på sina ställen. Usch vilket tråkigt väder, och vilken tur att vi ändå går åt rätt håll. Önskar er alla en fin tisdag!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Åh.. det fiket har jag inte ens hört talas om.. hmm.. måste kanske kolla när jag lämnar in bilen i de krokarna nästa gång… Tack för idag förresten! Va ju supert!! 😀 Kram

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Nä, jag tror inte att många tänker på det, undrar varför 🙂 Tack själv för sällskapet! //Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten