Jag har legat på, minsann…

Lördag morgon, man är ledig och man stiger upp klockan 6…otroligt!!! Jag har inte bara suttit på latsidan heller, jag har faktiskt städat…på skrivbordet… på datorn 🙂 Jaja, jag vet, det var inte så krävande.

En utedag blev det igår, kan man väl kalla det, jag hade ett möte nere på stan och sedan mötte jag upp Anna, en gamm…yngre föredetta arbetskollega, och jag invigde NK med en kaffe och lunchmacka. Jag har aldrig varit innanför dom där dörrarna förut, vet inte riktigt varför, men jag har nog aldrig tänkt på att det funnits.

På eftermiddagen mötte jag upp Helena och en av hennes söner på Ålidhems centrum, och vi fick surra en stund, alltid lika trevligt.

Jag passade på att gå in på Kryddhyllan och införskaffade en förpackning med vårrulle-plattor, som jag tänkte skulle fyllas med smet, kanske idag, eller så tar jag det imorgon, vi får se vad jag känner för.

Handla och fixade middag, brände iväg på Djurmagazinet, hade glömt att Winstone var utan mat och Enyas förråd hade krympt rejält, sa hej då till Nicco, Andy och Winstone som ska tillbringa helgen i Bjurholm, och sen… gjorde jag helg.

Nu ska ni få ett nytt ordspråk att klura på…om ni får ont i huvudet…ta INTE en Ipren, det första ni gör, grunna en stund först, på om det bara kan vara fantomsmärtor, hehee…önskar er alla en trevlig lördag!

001 003

 

Maria Lundmark Hällsten