Helt ok, klotter!

Det här är helt ok klotter för mig:

Foto1779

Snyggt, färgglatt och det försvinner med regnet. Tyckte det var ambitiöst gjort av den som nu gjort detta lilla konstverk. Ser ut att ha lagt ner lite tid och engagemang på det.

Annat än vad lilla Nicco pysslade med på Piteå dragway, för typ 10 år sedan. Vi hade joinat Brällas team och hade vår buss i depån, som då låg på retursträckan, och utanför markisen passerade alltså alla tävlande, hon ritade då en sån där markering, som man gör runt döda människor…ni vet… typ så här:

002

Och den skulle då symbolisera att dom som kom på retursträckan egentligen inte höll gånghastighet, vilket man ska göra, inne på depå området och en olycka kan ske så snabbt.

Idag fick jag syn på en rolig händelse…det blev ett rackarns liv, kraxande och hojtande, det var en skata som satt på ett cykelstyre, och 50 cm ifrån, på ett träräcke, satt en katt, svart och vit, precis som skatan. Sen hoppade skatan ner, ser ni honom?

Foto1780

Direkt till höger om trädstammen 🙂

Att fåglar kan reta katter, har jag hört förut, men aldrig direkt sett i riktiga livet. Katten vände sig mot skatan, gjorde ett utfall, skatan hoppade bort en liten liten bit, vände sig om och hoppade efter katten, som plötsligt såg ut att ledsna på kraxandet, och lommade iväg.

Foto1781

Vilka kanonbilder jag hade kunnat få, om jag tryckt på rätt knappar…men nejdå, precis som vanligt då jag snabbt ha kamera mode, så fipplar jag till det och startar upp nåt spel av nåt slag *suck*, ja jag vet, för stora fingrar.

Idag har jag en inskolning på jobbet, lite avlastning för mig, med andra ord, härligt, och sen är jag ledig på onsdag…ännu härligare 😀

Ha en fin dag, ni därute!

29e8c01dc2e8e23103d7606d5442888d

 

Etiketter: , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Tina

    🙂

    ..And soon we’ll have two cops IN our house…!!! :-0 :-))
    Besökande sonen har med sig flickvän som oxå verkar för lagens långa arm. Att de orkar…

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Hahaa…fast kanske inte i uniform…annars vet du ju hur grannkatten kommer att se ut 😀

  2. Helena Nilsson Springare

    Snyggt klotter!! Mina grabbar ritar ju me såna asfaltskritor ibland.. men det blir inte riktigt den där kalibern på konst haha..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten