Dagen efter

Absolut ingenting såg annorlunda ut, denna midsommardag, Åke var uppe först av alla och hade intagit den lilla altanen, jag joinade honom och Winstone med en termos nykokt kaffe. Brälla var andre man vaken och sedan kom dom, en efter en.

Det var utlovat hamburger lunch, som gänget från It´s only rock n´roll stod för. Rengöring av plåten som, lades på grillen, John var noga med att påtala att så här gör dom minsann i USA också, på med lite vatten och sedan borsta plåten:

052 056 057 058 059

På med burgarna, och sedan toppa med dubbla ostskivor, en orange och en vit, stekt lök till om man behagade, samt senap och ketchup, förstås, men jag kan garantera, att alla tillbehör är överflödiga. Dom här burgarna var dom godaste jag någonsin käkat, så jag kan varmt rekommendera deras lilla (numer större) hak, på järnvägstorget. Mums!!!

060 061

Sedan kom det fler inbjudna gäster som dagen till ära skulle fira Håkan ”Håkansson” Persson, som fyller 50 år. Vi var 33 stycken innan…och totalt blev vi lätt, över 50 stycken.

Det bjöds på kaffe, cognac/Whiskey, rulltårtstårta och kakor, vi skålade och det öppnades paket. Sedan fick vi höra 3 låtar som Håkanssons systerdotter framförde, vilken sångerska. Jätteduktig, och hon ackompanjerades av en gitarrist, lika duktig han med.

067 069 072 082

Foto0126_001 Foto0127_001

Efter det så blev det lite ”göra vad vi ville”, vila, gå med hunden, stök och bök och vid grillen dök det nu upp en annan kock:

064 066

Foto0124

En Sune Strömberg som skulle fixa middag, till oss allihop. Det blev Sunes specialare, ”Ford” sallad och bröd till det, satt som en smäck, och vi fortsatte skåla, resten av kvällen 😀

Foto0128

Hahaa…tur att kvällen inte blev så lång för jag och Åke, vi gick ner till bussen, redan vid halvelva snåret, och vet ni vad, därför mådde vi som prinsar igår morse, då vi återigen, var dom första på benen 😀

Ja, det var den helgen det, snabbt kom den och ännu snabbare försvann den. Vi packade ihop och åkte vid tolv tiden då hade redan Theresé, Anders och Sally, gett sig av.

Och vi tackar alla för den här helgen…

098Åke vinkar till Brälla som passerade igår kväll, även dom, hemkomna från Maltträsk

Önskar er alla en toppen måndag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

  1. Tina

    Hej! Går d att spara inställningar i din blogg så jag slipper skriva namn o mejl var gång?

    Visst är det skönt att inte förstöra en dag efter festen! Man kan ju bli mossig f mindre..

    Vi cyklade hem från vänner på Skolgatan vid 24.00. Helt perfekt! Vi var nära Its Only.. f vi cyklade till en pizzeria, typ Kebabnekajse.. Bäst i Umeå hittills, och då har vi letat i 7 dryga år. Många hembakade har det fått bli, istället

  2. Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

    Jag vet inte, finns säkert någon inställning på din dator som då kan spara det du skriver, det gör vår dator 🙂

    Kebabnekajse…då kan du och Nicco bilda klubb, det är hennes favvosar också 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten