Jodå…

Så har man äntligen fått sina ord på pränt :D

bild(7)

Det var ”Kul-Janne” som skickade mig bilden, vi har ju inte VK själv, utan läser på datorn, tur man har uppmärksamma kamrater, annars hade det gått mig helt obemärkt förbi :)

Jag är så lustig ibland, hittar på miljoner saker jag ska blogga om, men då jag sätter mig ner, slår igång datorn, så är allt som bortblåst. Ibland är jag nitisk och tar upp mobilen för att skriva några stödord, då kommer man ihåg, men annars är det som förgjort.

Nå, en grej var ju nu på resan söderut, med inte bara man, dotter och hund, utan även 2 katter som inte gillar bussresor nå vidare värst. Första natten hoppade katterna upp till Nicco och hennes loftsäng, det gick bara en stund så ville Winstone dit upp, han med.

Vi lyfte upp honom och det blev en mindre cirkus. Det finns ju små fack, uppe vid taket, precis som i husvagnar, och Nicco öppnade en lucka…Eloise var den första att klämma sig in, den stora katten i det lilla hålet, men hon gav sig inte, en andra lucka öppnades och Enya tog sig in…nice :) Fast dom blev inte där så länge.

Foto0653 Foto0654

På morgonen, tror till och med att det varit så, snudd på alla mornar under semestern, förutom vid tävling, att Åke stigit upp först, och det är ju av den anledningen att han vill ut och ta sin första cigg. Han går bara iväg, tänker inte på Winstone, som hänger ut nosen under gardinkappan, jag ligger ju nedanför och ser honom genom ett nyvaket, inte helt öppet, öga.

Och då Åke stänger dörren börjar Winstone grina. Det är sällan han ger ljud ifrån sig, och att grina/gnälla, är då ännu mer sällan. Så det var den sovmorgonen för mig, det var bara att stiga upp, och lyfta ner honom, så jag fick släppa ut vovven till kompisen som glömde honom.

Katterna har också varit ett störningsmoment, dom har värsta autobahn, från loftet, ner på dynan bredvid min skalle och sedan ner på golvet, varje gång dom hoppade upp så lät det i gardinen, som sitter i sån där kirschstång, metall och plast som låter rätt mycket.

Foto0713 Foto0717Näää, vadå, vi lever väl aldrig om (ser oskyldiga ut)???

Annars går det rätt bra att ha med sig alla djuren, tråkigt dock, att man inte kan ha bussdörren öppen, för att släppa in friskluft, då katterna är med. Då är det takluckorna som gäller istället.

Jag fick gjort det jag skulle igår, har bokat in en tid hos naprapat, läkare och ska sedan göra samma hos en sjukgymnast. Vi skippar Malå resan ikväll, utan tar det på söndag istället, en sån där tur och retur, samma dag. Vi har ju ingen värme i stugan och det skulle inte vara så många plusgrader, och det kändes inte så lockande att åka dit och sova över, men det går ju bra med en söndagsutflykt.

001 002 003

Hoppas på en bra dag, för er allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>