En fråga…eller fundering

En fundering så här på morgonkvisten…hur kan det komma sig att man kan måtta in sig så precis i sängen vid sänggåendet, att man aldrig behöver hasa upp eller ner då man lagt sig?

Spelar heller ingen roll om man stiger upp i nattens mörker för en snabb rundvandring i hemmet för att sedan återvända till sängläge, man sätter sig ändå på exakt rätt ställe för att tippa omkull och hamna med huvudet på kudden. Och detta i kolandes mörker. Är det bara rena rama skills eller är det så för alla?

Fast det vore ju lite jobbigt om man aldrig hittade av rätt, utan fick hålla på i 5 minuter varje gång för att justera in rätt position 😀

Och apropå att justera, så blev det ännu en justering i mitt schema, och jag jobbar dagtid idag, skulle egentligen varit kvällspass, men det gör inte så mycket, det är som både och, att jobba eftermiddag känns bra då man gör det, och att jobba morgon/förmiddag, känns bra då man väl klivit upp och dagen börjat rulla på. Det är väl som tur då att man får det lite blandat så där.

Annars inget speciellt och inget nytt, hann inte med så mycket igår, missade cruisingen men det kommer ju fler kvällar, förhoppningsvis innan det är dags att ställa undan bilarna för vintern. Nu ska jag ut med Winstone en tvär sväng och sedan dra iväg på jobbet. Hoppas på en bra dag, för er alla!

003

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten