Nu har den gått i graven…

Nu har jag fått ett tips av Ulla, angående Försäkringskassans uträkningar, det kan vara så att dom utgår ifrån att alla jobbar måndag till fredag, och då blir det kalenderdagar man får betalt för, men jag, som inte jobbar alla dagar, utan lite hipp som happ (dock schemalagt) så kan det finnas ett annat sätt dom ska räkna på, nå, då får jag kontakta dom imorgon, igen, och fråga om det kan vara så.

Vet ni vad, nu har min gamla huvudkudde gått i graven, jag har haft den i…tadaaa, 40 år, och först nu har jag hittat en ersättare som duger, skäms lite att säga det men det bidde en barnkudde avsedd för spjälsängar, hahaa…tack Tina för det tipset, dom kuddarna är exakt lika tunn som min kudde blivit.

Nu ska jag också säga att jag har 2 kuddar, den undre, en stenhård, 10 kilos sak som man inte rubbar, och nu denna lilla tunna sak ovanpå, man kan knöla ihop som man vill…perfekt!!! :D Jag har testkört i 3 nätter nu och är nöjd, så då kan jag slänga min gamla trotjänare till räven.

Jag hoppade in och jobbade lite extra igår, så jag hann precis hem, duscha och byta om, innan middagen hos ”Kulpotatis-Janne” och Ingegerd, Kerstin och Jan B var också bjudna. Vi fick först en fördrink tillsammans med pizza…jo, kolla:

Foto1112

Pizzan är godis som någon köpt i Ullared, kul grej, och god :D

Sedan bjöds vi på potatis och rotsaksgratäng med bacon och ost inlindad kyckling och sallad, kanongott! Avslutade med en efterrätt, typ nåt italienskt namn, som Ingegerd inte kom ihåg, som innehöll päron och annat gott, serverades med likör, alternativt whiskey och kaffe förstås.

Sedan blev det fria drinkar resten av kvällen, kanske därför man sov extra länge i morse :)

Kul våg dom har förresten, Ahlbecks, här få man veta att timmen är slagen, om man törs väga sig:

Foto1113

Ja, det var den helgen det…inte över än, men nästan, önskar er alla en fin söndag!

Foto1094

ps. bild tagen förra veckan, idag regnar det ju ds.

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Vad lustigt att du skriver om kuddar.. haha.. igår kväll hade vi en konversation om tjejer och hur ”tjorviga” de är med alla sina kuddar *skrattar*

  Jag diskuterade detta med fem män och alla var överrens om att ”det inte spelar nån roll” medans jag som tjej hävdar att det spelar VISST roll… stör aldrig en tjej och hennes huvudkuddsritualer säger jag bara haha :-D

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hahaa…visst är det viktigt, jisses, jag tar med min kudde överallt, till Spanien, stugan, Uppsala, jag får ju ont i skallen av bara tanken att inte kunna lägga ner huvudet på den då jag ska sova…very important!!! :D

 2. Tina

  Fick för mig att vi kom på det i Spanien, när du monterade upp resesängen, inför mitt kommande barnbarns-besök. Den som du först hjälpte att bära hem ☺️ När jag bäddade sängen tyckte du kudden liknade din!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hahaa…ja så var det kanske, men indirekt så var det tack vare dig, i alla fall, jag hade ju inte åkt till Spanien själv och kikat in i en affär, med barnprylar :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>