En erfarenhet rikare, kan man bli

Blev en tidig morgon idag, jag ska åka upp till Lycksele och göra en så kallad gastroskopi…kan ju vara kul, så här på onsdags morgonen, eller…mjae, det vet jag inte men man blir väl en erfarenhet rikare.

Tina åker med som rese sällskap, då har man ju någon att diskutera världsfrågor med och annat intressant. Hahaa…det är ett stort register vi har att plocka av, kan jag berätta 😀

Just nu sitter jag och är rätt så törstig, jag som brukar dricka vatten mitt i natten och det första jag gör då jag kliver upp, men det blir inget förrän det där är gjort. Och kaffet får allt vackert vänta, det med.

Winstone såg då bara glad ut, han fick sig ju en lastbils dag, det var ett tag sedan, nu. Fast finns det nåt han inte är glad åt, nä det vet jag inte heller, han är på, för det mesta.

025 026 027

Jag pratade med en person, och vi kom in på ämnet ekonomi. Ja, det mesta kostar pengar, fast inte att gå och lägga sig, sa h*n. Nä, svarade jag, inte än, men det är väl bara att passa sig, snart införs väl sänglicens, ALLA som har en säng, ska vara med och betala till den statliga sängfonden. Pengarna ska gå till att människor i gemen ska få välja själva vilka sängar dom vill ha, och betalar man inte så får man ligga på golvet.

Vart jag ville komma var väl att väldigt mycket handlar om pengar, man tror att saker är gratis, åtminstone sägs det så, men så kollar man lite noggrannare och upptäcker att där finns minsann visst en liten avgift, eller det där, köp gratis sms…jo tjena, nåt är ju en lögn, att köpa är inte gratis.

Jaja, jag gräver inte mer i det nu, ska hälla upp kaffe i en termos som ska med till Lycksele, för gissa vad jag ska göra direkt då jag kommer ut därifrån…dricka kaffe!!! Önskar er alla en bra onsdag och avslutar med en liten låt 😀 ps. fick nyss ett sms, från Tina, som tyckte att jag skulle komma ihåg att ta med solglasögonen, finns ju alltid risk för sol, efter vägen…eller var hon ironisk nu? 😀 ds.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Hahaa..det är bra, det roliga var att då du smsade om solbrillorna, kikade jag ut på världens, hittills största svarta ,man någonsin skådat från denna sida av jordklotet…men solen sken ju sedan upp vår väg, så du var inte alls ute och cyklade, eller så såg du nåt som jag inte såg 😀

  1. Marja Granqvist

    Lycka till med gastroskopin! Har gjort ett par sådana, så jag vet hur det är, men du är ju en tuff kvinna så det ska nog gå bra. 🙂 Kram!

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Ja hurvas Marja, jag hoppas att jag aldrig behöver göra en till sån där, och är glad att man inte visste i förväg, vad som väntade 😀 //Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten