1:a, andra och tredje månaden

Många bloggare gör små krönikor över året som varit och jag tänkte göra en variant på det, jag kör en bild med lite text, januari, februari och mars, så tar jag tre månader till, sedan. Börjar med en januaribild 2014, och jag kan tala om varför jag valde just denna:

Foto1193-768x1024

Jag och Sally gjorde en repris nu då dom var hem. Skulle bli en typ av cupcakes, men hälften av alla smet rann ut, jag hade med andra ord inte lärt mig att man ska ta dubbla formar, och detta gäller speciellt om man har en billigare variant (undrar just vad man tjänar då, på att köpa billigt?).

Februaribilden, jag och Tina på thaihaket där hon bjöd på lunch, känns som om det var igår, haha, eller kan det bero på att vi även där, har gjort en repris, dock inte i samma månad.

Foto1334-1024x768

Och mars, denna bild togs den 27:de, och det var varmt och skönt ute så jag satt på altanen, och tänk, det är bara 3 månader dit, fast man vet ju inte om vädret gör en repris, det återstår att se.

0101-1024x768

Himlen såg rätt ok ut, nu då vi steg upp och jag såg ett reaplan stiga rätt upp, solen lyste genom molnet han lämnade efter sig, tittade dit efter en minut och då såg det ut så här:

017

Haha, precis som om piloten ändrat riktning totalt, fast man tycker han skulle svängt åt andra hållet och tagit sig söderut, inte uppåt i landet.

Hoppas på en fin söndag, för er alla!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten