Nu är det officiellt…

Så var man då officiellt 1 år äldre, men inte känner man sig nå annorlunda för det, så egentligen är det ju det här med år, en siffra…och visdom, ja, det kan ju komma med viss ålder, men är väldigt individuell. Många går ju genom hela livet utan att vara speciellt kloka eller visa, tyvärr. Man kan i dom fallen hoppas att dom är lyckligt ovetandes om det och inte behöver må dåligt över deras okunskap 😀

Jag och mamma åkte ut på Smultronstället där hon bjöd på en lunchmacka och sedan fick jag mig en Dahlia, jag tycker ju dessa blommor är så fina.

007

Den första att dyka upp, här hemma, var Lena, som hade med sig en present från hon och Brälla.

010

Var dom nå snygga då 😀 Handdukarna med döskallar.

Och då hon va å väg så kom Fred och Birgitta cyklandes, av dom fick jag en fin ljuslykta, eller ja, man kan inte vara tvärsäker, kan ju vara en skål också sa jag, för valnötter, man rymmer en, eller möjligtvis två 😀

009

Nicco hade köpt mig en ny kokbok, och det var minsann inte igår man ökade upp sortimentet på just kokböcker, jag har 1, och den har jag haft sedan 1985. Så den här satt inte fel, då kanske man kan uppdatera sina menyer och kunskaper i kokkonstens alla nymodigheter.

011

Theresé skickade ett tjockt kuvert med Brälla och Lena som varit ner och hälsat på dom, ett kort:

012 014

Och sedan 3 trisslotter, som tyvärr inte inbringade en endaste krona (men det vet man ju aldrig innan) och 3 tidningar, som jag garanterat kommer att läsa, kanske dom får följa med i bussen i sommar, där brukar man vilja ha nåt att läsa under regniga dagar.

Åke kom hem och nog hade han med sig den sedvanliga buketten med liljekonvaljer, dessa hade han fått svettats för:

008

Och ett fint paket, innehållandes denna plåtväska med lite grillkryddor och annat som kommer att följa med oss i bussen, gott att finna då det ska grillas:

001 002 005

Tina kom hit och åt middag med oss och hon hade med sig en flaska god likör, den längst till höger:

Foto2279

Och jag fick en liten svart/vit rutig badrumsmatta, samt lite annat blandat 😀 Hon körde en bild på oss, och jag kan förklara mitt gapflabb, hon riktade först in kameran med flarran jag fått av henne så den täckte hela min feja, det såg rätt kul ut, men hon justerade till det så vi syntes bägge två.

11220112_10153071297123666_3128261902652541794_n

Vi flyttade ut och där satt vi sedan tills myggen kom, kan ha varit vid 21 tiden, då hade brorsan och hans fru joinat oss, dom hade med sig en fin solros:

006

Sedan släckte jag sovrumslampan 01.30, så jo, kvällen var trevlig precis som jag hade trott 😀

Hoppas på en fin dag, för er allihop!

Foto2276

 

Maria Lundmark Hällsten