Well, well, well…

Läkaren ringde på fredags eftermiddagen, jag har en tid på vårdcentralen imorgon, det låter gott. Så får vi se vad dom kan komma fram till. Lite smärtstillande tycker jag att dom kan erbjuda, det är inte kul att man ska måsta gå och slänga sig på soffan efter 5 minuter på benen.

Det går bra, så länge jag rör mig, att gå mindre sträckor är helt ok, och det känns ju skönt att man kan börja på gå små promenader, få frisk luft och se nåt annat än husets insida.

626961225

Tårtkalas hos brorsan igår, fast jag åt ju ingen tårta, jag hade med mig en Malax macka, och den passade hur bra som helst 😀

Vi såg på postkodsmiljonören igår, i väntan på annat, och då sa Richard att det var så bra med språk, att lära sig olika språk var så bra, för då fick man i sin tur lära sig saker som vi kanske aldrig annars skulle få. Ja, det låter toppen, men varför kan inte hela världen lära sig svenska, förstå vad enkelt det skulle bli då, just saying 😀

Annars gjorde vi inget speciellt igår, ja Åke kämpade med alla barr på gården, och det är nästan ett never ending job, han hann med två lass till återvinningen, och då snackar vi bara 1 tall, jojo.

003

Önskar er alla en trevlig söndag!

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten