Jag VANN!!!

Yes, jag vann budgivningen på brödrosten, så nu är det med spänd förväntan jag väntar på att få hämta ut den 😀 Jisses vad det ska rostas!

Jag är nyss hemkommen från tandläkaren, verkar bli en dyr historia, det här. Som om det inte räcker med att jag ska ut med 15 000 i restskatt, jag menar, hur mycket ska jag straffas, och för VAD?

Nå, jag har fått alternativ, för vad som ska göras med den där rotfyllda saken. Ett kostar 1500, och det andra går lös på 5000:-. Nu har jag ingen sedelpress, och inte heller vet jag hur man kapar andras bankkonton, så jag lutar ju åt att ta det billigare alternativet och sedan låter jag bli att äta, eller tugga, så kanske den håller ett tag 😀 Fast, då blev ju brödrostköpet en onödig utgift…om jag ändå inte ska äta annat än soppa.

Jaja, jag är inte så brydd, varför ska vara det. Jag kommer att göra det jag anser vara det lämpligaste, och sedan tar jag det som det kommer, det är lättast.

minions_002_55c4db9d2a6b226deaf5e164

Sen har jag hunnit vara ut med Winstone och hämtat Nicco på flyget, nu är det middag på spisen och sedan skjuts ner på Vasaplan, då Nicco ska ta bussen till skolan. Väntar även på samtal från Lycksele, jag har fått en läkartid där, men vill inte ta ut en semesterdag, för att åka dit och prata med en läkare under tio minuter…jag vill ändra dagen. Sen blir det förmodligen, telefonledes, som dom kollar upp en, hädanefter.

Ja, har man inte saker att göra, så roar man sig ändå, med lite av allt möjligt. Åke är tillbaka på sina vanliga arbetspass, men nästa vecka, då tar vi lite semester, och åker söderut, nice! Önskar er alla en trevlig måndag!
2016-09-09 10.19.11-1

Maria Lundmark Hällsten