Det är ju så…

Nicco tyckte att mina inlägg blivit kortare, jo hon har rätt, men det finns en anledning till varför, jag sitter fortfarande och skriver från eller på mobilen. Då blir det pillrigt och svårt att se saker, överskådligt. Felstavningar och sånt, missas lätt, och flytet i skrivningen blir sämre.

Nåja, det är väl högst temporärt, hoppas vi.

Niccolina övningskör, både igår och idag, så mina sovmornar existerar inte, lektionerna börjar 7.10. Men men, det är tillfälligt det med.

Jag hade ett paket att hämta ut igår, tog mitt körkort i fickan och tänkte först, ta en sväng med Winstone och sedan lämna honom och gå över till Sigge boy.

Tanken var inte så god då jag kom hem och kände efter i fickan så låg inte kortet där… Det fanns ingenstans. Visst är man rolig också, då man har noll saker i fickan men ändå stoppar man ner handen där, tio gånger och tror att man missat att känna det man saknar.

Min mobil ringde två gånger under promenaden och den låg i samma ficka som körkortet. Jag trodde därför att kortet förmodligen följt med upp, nån av gångerna då jag svarade, så det var bara att gå iväg samma håll jag kom ifrån.

Inget körkort, på nåt av ställena, jag hinner svära i mitt huvud, åtskilliga gånger men så… Tänk, jag kände plötsligt efter i min bakficka och se… där hade jag lagt det *suck*, men tur 😀

Önskar er alla en riktigt trevlig dag!

1478756895061-90055618

 

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten