Lite nervigt var det allt!

Jo vi testade den där falska hjortronsylten till havregrynsgröten och den var inte alls, helt fel. Kul att man kan göra sånt där utan att behöva leta sig ut i en skog, sedan leta reda på några bär, rensa och sedan hem och förbereda. Eller göra som jag brukar göra, köpa en burk hjortronsylt, och betala dyra pengar för den.

Denna sylt, måhända, kanske inte ersätter hjortronen rakt av, men det var då något nytt i alla fall. Jag skulle väl knappast bjuda på den, som efterrätt efter nån finare middag, uppvärmd med glass, men smakmässigt skulle det passa alldeles utmärkt, fast man äter ju lite med ögonen också 😀

thumb-13250319Lånad bild härifrån

Kvällspasset i P4, finns på Facebook, och där efterlyser dom olika historier, dom kommer med en rubrik och sedan får man kommentera med det man tycker passar in. Igår ville dom höra om händelser som man inte hade räknat med. Och jag kunde inte låta bli att skriva om tävlingen i Fällfors, i somras, då jag hade den där lilla incidenten med förarstolen som halkade bakåt ett snäpp, i starten.

Och snopen blev jag, lite som deras rubrik, ”det hade jag inte räknat med”, så skrev dom på messenger till mig och undrade om jag kunde tänka mig att dela historien under deras program, i direktsändning. Nu skrev dom också att det inte var säkert att jag skulle komma med, men if so, så skulle dom ringa mellan 17.30-18.30.

Mja, ok då, svarade jag, ni kan ju prova att ringa…. jag var dessutom på jobbet, och då vet man ju aldrig vart man är. 17.20 ringde ett 031 nummer som jag genast slog bort, försäljare tänkte ju jag. Men det ringde genast igen då jag knäppt av, så jag svarade, och det var dom som ville höra en snabbversion av berättelsen, och sedan skulle jag avvakta igen och se om dom skulle ringa.

En kvart senare ringde det…hon sa att jag skulle ut i sändning, jag skulle hänga kvar i luren i en minut och sedan skulle Morgan, kvällens radiopratare, ropa på mig…lite nervöst kändes det allt 😀

Och här kan ni lyssna på min lilla story, 10 minuter och cirka 20 sekunder in i programmet, om ni klickar på bilden:

3596321_2048_1152Och här hittade jag bilden

Hoppas på en bra dag för er alla!

Maria Lundmark Hällsten