Sluta bråka om folkomröstningen!

Frågorna kring inlandssjukvården har varit illa skötta under lång tid. I oktober 2011 lämnade Vänsterpartiet majoriteten i landstinget och jag min landstingsrådspost för att inlandssjukvården är viktig för oss och vi vill se andra lösningar är de som socialdemokraterna drivit igenom.

Människors förtroende för landstingspolitikerna har fått en ordentlig knäck sen dess och fokus för alla partier borde nu vara att försöka bygga upp det förtroendet igen. Jag känner mig väldigt bekymrad när jag ser att det politiska käbblet bara fortsätter. Socialdemokraterna och Moderaterna presenterar idag var sitt förslag på både fråga och datum. Det enda rimliga vore att partierna tog ansvar och kom överens om en tydligt formulerad fråga som också är förankrad med de som gjort namninsamlingen. Det är dags att lägga partistrategierna bakom sig och faktiskt tänka på demokratin!

 
Etiketter: ,

En kommentar

  1. Jerry Sellin

    Jag har tidigare varit lite tveksam om Vänsterpartiet, men jag måste säga att med Jonas Sjöstedt och Maria Grip så har det mesta av min tveksamhet lämnat mitt sinne. Vilka härliga människor dom är, och jag lyckönskar verkligen Vänsterpartiet, och önskar dom en stor framgång hos människorna i kommande val.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.