Viktigaste Ja-rösten inte med i TV-debatt

På onsdag ordnat Västerbottensnytt en webbdebatt om folkomröstningen. Det konstiga är att viktigaste rösten på Ja-sidan, Västerpartiet, inte får vara med i debatten. Västerbottensnytt låter Moderaterna och Doroteaupproret representera Ja-sidan.

Jag tycker det är mycket tveksamt att låta Moderaterna framstå som inlandssjukvårdens främsta försvarare. Det är regeringens prioriteringar av skattesänkningar framför sjukvård som är en av orsakerna till att pengarna inte räcker till i Västerbotten. De borgerliga partiernas dyra privatiseringar som drar verksamhet till områden där det bor mycket folk gynnar inte heller människor som bor i glesbygd. Här kan du höra mer i dagens radio.

Vänsterpartiet lämnade majoriteten i landstinget när vi inte kunde förhindra besparingarna på inlandssjukvården och vi fortsätter arbeta för vård på lika villkor, i hela länet. Det finns ett rödgrönt alternativ för dig som brukar rösta rött eller grönt och som samtidigt inte vill se indragningar av ambulanser i glesbygd. Det alternativet är Västerpartiet.

Rösta ja i folkomröstningen den 8 september och rösta rött nästa år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.