Marias träningsblogg

Inga genvägar, inga ursäkter och inga snabba lösningar..

Under hösten 2010 kommer Nike att leverera produkter som gör att du kan gå All- in i din träning på din nivå, oavsett var den befinner sig.

Jag tycker att det känns fantastiskt att fler och fler inser att det inte handlar om att tråkighetsträna eller hitta snabba qick fix lösningar för att komma i form. Jag läste prcis tidningen topphälsa ( www.topphalsa.se) där en kvinna berättade just att hon inte ville "tråkighetsträna" lägre utan träna på sin nivå, det hon/han känner för.

Jag ser fram emot en höst dels på IKSU med mina Aerobicdance, Stepdance, Core, Freepower och yoga samt yoga och en del överraskningar på min och Sannas Yogastudio MyaFlow som vi öppnar inom kort. Det känns alldeles fantasiskt att få ett ställe där känslan och upplevelsen för varje person är det absolut viktigaste.

Sedan för vissa kan känslan skapas av musik, ett rum/miljön (bilder kommer snart på vår underbara lokal www.myaflow.se) eller kanske ett Nikeplagg eller en sko 😉 Jag kommer nog att gå igång lite mer på mina danspass i nedanstående:

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.