En mycket blek kassler

Min rygg känns helt stel av någon anledning, jag har ingen koll alls på vad jag kan ha gjort. Det kändes litegrann imorse när jag klev upp, men nu känns det betydligt värra. Bara jag sitter en ack så liten stund framför datorn så stelnar jag ihop, och det är banne mig smärtsamt att räta ut sig.

Nog är det typiskt att det ska smyga på sig ryggont nu, jag vaknade nämligen med den första halsontsfria dagen på typ en vecka. Jag har haft ont i halsen men inget mer, det har varit värst på morgnarna och förmiddagarna, fast det är väl för att jag snarkar så förbannat. Det är dock inte enbart snarkandets fel, det har varit nånting som har legat och lurat men aldrig brutit ut. Samma med förkylningen som jag också börjar bli av med, den bröt heller aldrig riktigt ut, men helt igentäppt har jag varit ändå.

Skumt.

Förövrigt går jag och väntar på inbjudningskorten som inte har dykt upp, och jag har kikat runt lite på webben efter någon utstyrsel kvällen till ära. Jag har inte hittat nåt än, jag funderar istället på att kanske fixa nå asseccoarer till nån gammal klänning jag redan har, eller nåt annat. Jag menar, det kommer ju ändå att vara mörkt, vad man har på sig spelar väl mindre roll, bara man har på sig nånting. Se där. se där, jag börjar tappa stinget. Förfallet har börjat.

Men jag hittade faktiskt ett par snygga nätstrumpor som man kan kombinera med nånting. Risken blir ju dock att man ser ut som en mycket blek kassler, och det är ju varken trevligt för mig eller gästerna. Ah, vi får se hur det blir, nånting borde jag ju kunna hitta på i klädväg.

Jag har dessutom försökt göra någon sorts spellista med musik på Spotify. Jag tänkte som så att jag i första hand ska satsa på lite äldre musik, för att möta en bredare publik, och sen stoppa in lite nytt här och var. Hittills tycker jag att jag har lyckats ganska bra, men jag vet att det finns mer där ute! Om det är någon som har några tips tar jag tacksamt emot alla jag kan få.

Skit också, jag kom precis på att jag måste lura ut vad det är för fel på förstärkaren, det är nåt skumt, ljudet går bara ut på en högtalare. Måste kika på det där så det blir nån ordning.

Nä nu ska jag fortsätta leta musik. Håll tillgodo med dessa så länge 🙂

 

En kommentar

  1. Jan Erik Hansson

    Hilsen og förslag från pensionären i Norge:
    ELO: Don`t bring me down
    Status Quo: What Yourè proposing
    Boris Gardiner: I wanna wake up with you

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.