En stor sorg :(

Av , , 2 kommentarer 5

God eftermiddag i cybern

Dagen idag är en stor sorg för min lilla familj här i Umeå. Jag kan som inte med ord beskriva hur ledsen jag är idag och för min älskade katt Disel. Jag fick en akut tid hos veterinären för han har varit riktigt dålig sedan i lördags. Det visade sig att levern var dålig för han var gul på tandköttet märkte veterinären och det var inget jag hade sett själv. Veterinären trodde även att han troligtvis hade cancer *fuck cancer* så kl 10.00 fick mitt vackra lejon somna in. jag höll i honom in i det sista och det vart väldigt känslosamt. Men nu vet jag att han inte lider något mer utan får vara med min Plenty i djur himlen och skutta omkring.

Disel01mysdis13219893_10153770809744087_1365783877_n

Vackraste Disel som skulle ha fyllt 5 år den 1 juli. Som jag älskade den katten, men tur jag har mina andra katter som är här och trycker sig intill mig. De verkar förstå att något är fel älskade flock. Det är det som är det jobbiga med att ha djur när de blir sjuka. Men nu ska jag plocka fram godbitarna från det året Disel har bott hos mig och jag fick verkligen ge honom ett bra år här hemma, älskade katt.

Jag klarade inte av att åka på jobbet idag utan jag stannade hemma. Jag skulle aldrig ha klara att att jobba och prata med folk idag. Nu försöker jag att tänka på min finaste prins och även trösta mig med de andra katterna här hemma.

Sonen for hem på lördagen och hade då varit här sedan tisdag och det har varit helt underbara dagar. God mat och gott att dricka. Vi var även ut på Phincos och åt på fredagen och det var trevligt sonen hade aldrig ätit på den restaurangen någon gång. Men tyvärr så går dagarna fort när han är och hälsar på mig. Jag ser verkligen fram mot nästa besök av honom. Men tids nog kommer vi att ha mycket tid att umgås på senare typ nästa år hoppas jag :) Älskade son.

Nej nu ska jag fortsätta mitt sorgearbete med Disel älskade katt

Men ha ni en fortsatt trevlig dag

Jag kommer inte att kunna ha det idag :(

14947952_1821612528095528_1920553044155892658_n  mys margit diselfridolf

7001008-O7c

2 kommentarer

Tralla la la

Av , , Bli först att kommentera 2

God eftermiddag i Cybern

Oj vad jag känner mig på bra humör så ja jag kan sjunga hela kvällen lång, men men det är nog inget grannarna skulle gilla och vem vet de kanske polisanmäler mig för störande moment haha. Har precis stekt klart köttbullar, biffar och gjort köttfärssås klart till när sonen kommer i morgon. Känns som jag får mer tid över för honom då och det är sådant som går att förbereda. Han längtar efter mina stuvade makaroner så det blir ju sådant oxå så klart när han är hemma. Jag blir galen att de aldrig är klar på Willys med vad de nu gör. Det blir så mycket längre att gå när man ska med bussen och det är inte skoj när man bär en massa matkassar, tungt är det oxå.

Jag hoppas att sonen kan stanna hela helgen men vi får se, han jobbar ju samtidigt när han är här uppe, idag har han landat i Östersund och sover på hotell efter timmar i möte. Ja han är duktig min son. Jag beundrar honom och är mycket stolt över honom, enda sedan han flyttade ner till Stockholm 2005 så har han aldrig varit arbetslös. Han bor i värdens finaste lgh utanför Stockholm där jag trivs väldigt mycket, när jag är ner och hälsar på. Men med tanke att mina tankar går till Gävle så kommer vi att kunna träffas oftare och det ser jag fram mot :D

974088_10151473905719087_1426858441_n (1)

Det var ju några år sedan detta kort togs men han är så fin <3

Ska strax ta och dammsuga av soffan för jag har tänkt sova där när sonen är hos mig, så slipper han bli störd av katterna. Men en sak vet jag att jag kommer att ha 4 stycken katter sovande hos mig i soffan haha. Men det är tur att jag sover ganska så hårt så mig stör de inte. Här om natten så hade ju Nicklas lyckats bli kvar på toan när jag skulle gå och lägga mig. Jag såg inte att han smög in på toan, så när jag gick upp så hörde jag en väldigt olycklig Nicklas som jamade. Oj så glad han vart när jag släppte ut honom :) lill gubben min.

niklasoch jag13162467_10153762028314087_2119094508_n

Något som är väldigt tråkigt nu det är nog att jag måste låta Disel somna in för han är sjuk hela tiden. Blir aldrig bättre med medicinen och han kissar blod och har gjort det en längre tid. Jag ska bara avvakta och se om det ger sig nu annars får han nog somna in för att slippa lida. Jag tror han har fel på njurarna, men är inte helt säker. Han kissar ju lite överallt här hemma oxå så något är ju helgalet för honom. Jag vet ej så mycket om hans 4 år innan han flyttade hem till mig men har mina misstankar om hur det var där. Inte lönt att skriva så mycket mer om det då kanske jag blir Polisanmäld av vederbörande eller någon annan som läser min blogg och det är ju onödigt.

Disel01mysdismys margit

Nej nu ska jag nog göra något annat

Men ha en fortsatt trevlig dag alla

För det ska jag ha

BloggPhoto_37815_74910BloggPhoto_37815_74910BloggPhoto_37815_74910

Bli först att kommentera

Söndag i all ära :)

Av , , Bli först att kommentera 3

God eftermiddag i Cybern

När jag vaknade i dag på fm så snöade det här i Umeå, ujuj men som tur är så slutade det snöa på ett litet tag. Jag hade ju tänkt åka till Ikea på fm och äta brunch, men det orkade jag inte. Jag hade ställt klockan på 08.00 men stängde fort av den och sov vidare :) Sängen är skön att vara i och bara somna om. Men i morgon ska jag ut på Willys och handla det som behövs tills sonen dyker upp. Det är alltid skoj att få göra hans favoriträtter när han är och hälsar på.

Oj nu kom solen fram, så jäkla skönt för nu är vi på G mot våren och det ska inte snöa alls tycker jag.

Vissa telefonnr får man blockera mmm så kan det oxå gå.

1979_1361605706

Som tur är så är jag ledig 1 vecka till och går på och jobbar den 15 maj. Huva vi är snart inne i juni, känns konstigt att tiden går fort, men för mig är det bara bra att det snart är 2018 :D ett år jag verkligen ser fram mot. Allt kommer att bli så bra 2018 tror jag i varje fall, kanske en flytt och lite annat som blir så bra. Jag får försöka luska i om det finns något jobb i Gävle som man kan söka och jag hoppas verkligen att jag hittar ett oxå. Jag är färdig med Umeå nu känns det som, inget som håller mig kvar helt enkelt. Jag kommer närmare sonen som flyttade 2005 ner till Stockholm och jag vill ha tid även med honom. Vi har förlorat flera år men det kommer vi att ta igen :) Jag kommer att må mycket bättre när jag kommer från Umeå och får helt enkelt börja om på ny kula. Så ja det känns lovande nästa år att det kommer att bli ett bra år. Jag sätter mig själv i första hand nu och kommer att fortsätta göra det. Finns ingen anledning att gå och må dåligt över sådant jag ej kan göra något åt.

1377958_529976607085846_209882857_n

Nej ska strax utfodra mina missar

Men ha en bra söndag

För det ska jag ha

800g000TbL6800g000TbL6800g000TbL6

Bli först att kommentera

En kväll som denna

Av , , Bli först att kommentera 3

God kväll Cyberfolket

Ja men helt otroligt fint vårväder i dag och dagen före :) Jag känner riktigt hur det spritter i benen, för nu är våren här. Har fått även diagnosen snö snart inom de närmaste dagarna, men men lurad har jag blivit förut :P

April vädret är gone tror jag nämligen.

BloggPhoto_37815_74910466629_375954172462127_527101737_ohämta (3)

Oj skickade ett sms som jag kanske inte skulle göra igår, hmmm inte bra på något sätt. Men jag rår inte på det helt enkelt. Gamla minnen kommer tbx, inte bra på något vis. Men ja jag kunde inte stå emot helt enkelt. Pratade med personen ifråga i dag på morgonen mer i sömn än vaken tillstånd. Jo bara att stå för det man gjort och ändå ha en tanke att det kanske ger något oxå. Dum dummare dummast, eller? hmmmm Ja ja ja på alla frågor. Nej släng det gamla och säg hej till det nya istället ;)

Snart kommer sonen upp nämligen på tisdag kväll. Gissa om jag längtar tills han dyker upp. Har redan planerat några maträtter som jag vet att han vill ha :D Älskade sonen jag är så glad att du kommer upp och hälsar på.

Får göra en redigering här då det vart ett jäkla liv.

768065xzvzclz9zi

Nej ha en fortsatt trevlig kväll

För det ska jag ha

8001050SDxt

Bli först att kommentera

Herregud

Av , , Bli först att kommentera 4

God eftermiddag i Cybern

Herregud igår var ingen vanlig dag som jag trodde när jag klev upp och inget hade hänt då. Men men senare vart jag varse om det som hände i Stockholm när min son på FB skrev att han var säker. Ojoj vad händer egentligen ? hade aldrig trott att det skulle bli en terror attack i Stockholm. Jag vart som frusen till is, men såg att ära och kära var säker så det var som en lättnad. Pratade med sonen idag och han var på jobbet när det hände, men som tur var tog han sig hem till kära Fruängen efter några timmar. Älskade barn vet inte vad jag skulle gjort om det hänt dig något. Mina tankar går istället till de familjer som mist en anhörig :( Kan bara hoppas att de griper de som är inblandade i denna attack och låser om de och slänger nyckeln!!!!!

85788614

I onsdags åkte jag till dottern i Klinten och det var trevligt. Åt god mat och umgicks med familjen, Lovis gjorde ett jätte fint halsband åt mig som jag bär runt min hals :) Fick lite tips av Idas sambo hur jag skulle göra med datorn för att hålla igång den ett tag till. Men på kvällen när jag skulle lägga mig, jag stod och bytte om till pyjamas. Då när jag vänder mig om så står det en hel vit dam i köket och tittar på mig för att i nästa sekund vara borta. Kan undra vem som delar hus med min dotter och familjen? Men de säger tydligen att ser man någon i vitt så är det förmodligen någons skydds ängel. Kanske var min, ja vad vet man. Men det är första gången jag ser något sådant tydligt. Annars ser jag bara skuggor i ögonvrån när jag är hemma hos mig.

80010016dqj

Nästa vecka är sista veckan jag är ledig sedan kör jag igång och jobbar den 18 april. Det har verkligen varit skönt att vara hemma och varit ledig för min kropp har sagt ifrån helt enkelt. Så jag har vilat mig en hel del så jag ska vara okay när jag börjar jobba igen. Förkylningen har gett med sig men men nu blir det ju pollen och gräset jag kommer att reagera på så snart har jag rinnande näsa och kliande ögon igen :( Inte mycket att göra åt bara hoppas att det fort går över.

Nej nu ska jag göra mig lite mer kaffe

Men ha en härlig lördag alla

För det ska jag ha

800g000TbL6800g000TbL6800g000TbL6

Bli först att kommentera

Snart Påsk

Av , , Bli först att kommentera 5

God eftermiddag i Cybern

Jaha ja snart är det Påsk och tiden går som vanligt väldigt fort. Men men jag vill samtidigt att det ska bli juli 2018 för då kommer jag att känna mig fri som fågeln. Det kommer att bli AWSOME för mig. Vill bara att tiden flyger fram och sedan kan jag faktiskt börja planera för framtiden. Det har jag ej kunna gjort förut, men nu är jag snart i mål och det känns som sagt väldigt skönt för mig.

80010016dqj

Solen skiner ute och det ser väldigt fint ut, men jag har inget ärende ut så jag ser genom fönstret jag :) Man blir glad av att se att vi går mot våren helt enkelt. I morgon beger jag mig till dottern i Klinten vilket känns roligt har ej träffat familjen på ett bra tag men nu blir det av. Jag har ju varit sjuk och vissa ggr jag tänkt åka så har det inte passat, men nu gör det så :D Jag tänkte stanna där tom torsdag för jag lovade Adam att mormor skulle sova kvar nästa gång jag kommer.

En del avböjer och vill inte ha mig i sitt liv, hmmm ja det är inget jag kan göra något åt utan får acceptera det. Jag har ett liv och vill leva det som jag vill och det kommer jag att göra oxå. Vad jag än bestämmer mig för, flytta eller inte flytta men men stannar jag i Umeå så är det vederbörande som gjort ett dåligt val. Men gjort är gjort och jag vet inte vad som händer i framtiden faktiskt, jag är ingen siare som ser hur jag handlar under 2018 :)

BloggPhoto_37815_74910

Jag ser fram mot sommarens danser, för nu har jag inte dansat på länge. Det kommer att vara grymt bra orkestrar i Täfteå så det blir toppen. Fast första gången kommer jag inte att åka dit. Det beror på att Lasse-Stefanz är där och det är ingen orkester jag vill dansa till. Men sedan är det bra hela sommaren, så ja jag får se hur mina fötter och höft klarar av dansen nu. Jag har inte dansat på minst 2 år pga att jag får så ont efter dansen i fötterna och höfterna. Men ett hopp är att jag ska komma mig iväg på dans nu i sommar och det ser jag fram mot.

1384133_540462532695855_440511036_n431401_257144851033138_166997106714580_603546_1265290337_n

Nej bäst ta sig i kragen och göra något nyttigt av dagen, som att diska tex :)

Ha en fin tisdag alla

För det ska jag ha

1377958_529976607085846_209882857_n

Bli först att kommentera

April, say no more

Av , , Bli först att kommentera 3

God eftermiddag i Cybern

Ja vad säger man om detta april väder snö snö och åter snö. Fattar inte att det måste komma mer av den varan. Tur jag är ledig tom den 18 april då jag går på och jobbar igen, ett hopp är ju att det försvunnit innan det. I veckan tänkte jag åka till Klinten till dottern, men vet inte riktigt vilken dag det blir. Barnbarnen är lediga i veckan vilket känns bra då hinner jag träffa dom oxå. Jag hade tänkt stanna över natten så det blir mysigt det.

snöbjörn

Jag var på personalfest i fredags, Säljbar som det heter och det var väldigt trevligt. Vi var på jobbet och hade väldigt skoj med lite lek och diplom utdelning, men jag for hem efter det var slut för en del skulle ut på krogen men jag följde inte med då jag inte har så mycket pengar kvar. Håller på att lägga undan pengar till en ny dator och då har jag inte mycket att röra mig med. Jag har ett hopp om att min inte kraschar de närmaste månaderna. Den beter sig inte riktigt som jag vill men tror att det blir för dyrt att reparera en dator som jag haft i i 7 år och som sagt de håller nog inte i alla tider heller. Min har ju varit en trogen följare genom åren, men nu är den trött och slö och det kan jag förstå.

Grubblar lite fortfarande över förra helgen…..ett stort ? för mig fortfarande.

8001050SDxt

Just nu hör jag hur de plogar ute och det bara kommer mer snö hela tiden, jag gillar ju inte snön alls. Men i april kan allt hända med vädret. Jag läste en massa april skämt igår på FB ja vissa var väldigt underhållande måste jag så säga :) Tur att jag ej jobbade igår och att det var en lördag 1 april. Man kan ju lätt bli lurad med det jobb jag har.

Jag sökte ju jobb på Granit en ny affär i MVG gallerian men men det verkar inte som jag fick det, lite synd kan jag tycka med den erfarenheten jag har inom affär. Jag har 15 år inom handels men men det verkar som de bara anställer unga människor. Lite synd kan jag tycka för jag skulle verkligen vilja jobba inom affär. Men ska snart böra försöka söka aktivt nere i Gävle så får jag se vad tur jag har. Jag har ju några månader uppsägnings tid på mitt jobb oxå men det lär visa sig om det finns några jobb söder ut som jag kan söka.

Men med det jag har i kappsäcken nu så kanske jag hittar ett jobb ganska fort, hoppas får man ju :D

Nej ska ta och gör annat nu

Men ha en fin söndag alla

För det ska jag ha

hämta (3)

Bli först att kommentera

Man ska aldrig bli förvånad……

Av , , Bli först att kommentera 4

God eftermiddag i Cybern

Oj vad det blåser i Umeå idag eller så ser det bara ut som det genom att jag bor på 6e våningen. En turbulent helg känns det som för mig och vet inte hur jag ska tolka det här. En person som ej funnits i livet mitt på en längre tid hör plötsligt av sig med ett telefon samtal. Ett röstmeddelande på mobilen för att jag trodde det var någon jag ej ville prata med. Söker på hitta.se och lyssnar av meddelandet och blir väldigt förvånad. Men men nyfiken som jag är så ringer jag upp och blir sittande i mobilen i nästan två timmars surrande på fredag kväll. Personen i fråga ska till Umeå så då får jag samtal även igår och vi åkte till Ikea en sväng innan de stängde och sedan hem till mig och drack kaffe. Sedan när personen i fråga åker hem så har jag en del att fundera på, väldigt omvälvande känner jag mig. Har fortfarande inte smält det riktigt idag söndag.

700a000vdwW

Idag är en annan dag och mycket går i mina tankar, men men så kand et bli ibland.

Kissarna är så trötta idag och ligger och sover alla 4 :) Mina små druttar. Vecka 14 ska jag åka till Ida en sväng och hälsa på, blir nog kvar där över natten för barnbarnen är lediga då. Känns skoj att få träffa familjen igen för nu var det ett tag sedan.

Igår hade jag en städdag och det känns skönt att ha gjort bort den. Men men kroppen får lida idag med värk pga att jag gjorde allt på en gång. Jag brukar ta det lugnt och göra lite åt gången så jag ska slippa värken. Men bara att slänga i sig lite Alvedon och hoppas på att värken försvinner.

Nu har jag äntligen fått mitt påslakans set med 2 påslakan och 2 örngott, gissa om de var både snygga och sköna att sova med och väldigt bra kvalité måste jag säga. Tur jag inte inhandlat sådant som jag tänkt nu när jag ändå fick de som en premie. När jag blir ledig ska jag åka på Ikea igen och kolla läget. Jo jag köpte ekologisk olja och en potatispress som jag verkligen behövde. Jag älskar att gå på Ikea och bara kika på husgerådet de har i sitt sortiment och alltid hittar jag något som jag behöver. Fast egentligen behöver jag inte så mycket husgeråd då jag har ganska fullt i skåpen.

Nej nu ska jag fixa lite att äta för jag känner mig hungrig

Men ha en trevlig söndag

För det ska jag ha

768065xzvzclz9zi

Bli först att kommentera

Nej, nej å fy

Av , , Bli först att kommentera 3

God kväll Cyber folket

Ja vad säger man när det är snö som kommer ner och det är ruggigt väder ute? Ja jag suckar jag och tänker – fy fan för snön :( Men april är inte gjort bort än så mer kan det komma. Men hur kul är det på en skal 1-10? -1 kan jag tycka själv.

snöbjörn

Jag vart rejält förkyld oxå vilket är så jäkla tråkigt. Jag hade planerat att åka och hälsa på min dotter i Klinten, men tyvärr fick jag ringa och tala om att jag var jätte dålig på fredagen och att vi fick skjuta upp besöket till på lördag. På fredagen fick jag åka hem från jobbet redan halv tio på fm för jag höll på att tappa rösten. Men det vart sängläge när jag kom hem så fredagen låg jag hela dagen och kvällen och orkade inte göra mycket alls. Sedan på lördagen fick jag äta Alvedon hela dagen för jag lärde åka ut och handla en sväng och även på apoteket för att köpa mer Alvedon och näsdroppar. Men sedan var jag bara inne hela helgen för att kurera mig för jobbet på måndagen. Men men jag gjorde hemma gjorda kroppkakor på lördagen så jag hade mat klart i 3 dagar. Gud vad gott det var, det man lagar till själv är godast :)

I går åkte jag på jobbet för jag känner mig bättre i halsen även om jag snorar lite, så har jag ingen feber. Mitt hopp är nu att jag kan åka till Klinten på lördag och umgås med familjen tom söndag. Det ser jag verkligen fram mot för det var ett tag sedan jag var dit sist.

Disel har blivit dålig igen och jag vet inte hur jag ska göra med honom det är 4e gg på knappt ett år han har problem med kisseriet. Jag ska byta kristaller strax i lådorna och ska hålla koll på om han fortfarande kissar blod :( känns inte alls roligt just nu. Men jag har ett hopp om att han ska bli bättre. Jag vet inte om han har fel på njurarna eller vad det kan vara. Han är så fin, go och snäll så jag hoppas han ska bli bra.

Disel0113219893_10153770809744087_1365783877_n Vacker Disel

Sedan nästa elände, deklarationen *suck*

I år får jag kvarskatt pga att det har dragits för lite skatt på mig. Inget jag visste om men fick en smärre chock när jag skulle deklarera. Sist jag hade kvarskatt var jag tonåring och bodde i Gävle och sedan har jag aldrig fått kvarskatt någon gång. Surt sa räven men men nu har jag sett till att höja % på skatt de ska dra på lönen och sett till att det inte ska bli så här något år mer. Jag som trodde jag skulle få tbx i år igen för jag hade planerat att köpa en ny dator, men där stöp mina planer. Inget jag kan göra något åt i år men men det löser sig ju alltid ändå som tur är.

Nu ska jag strax skicka iväg ett till klädpaket till min syster med kläder jag har rensat ut från garderoben. Jag hoppas att hon ska få användning för dom men jag kommer även att skicka med en present för min älskade stora syster har ju fyllt år nu i mars. Synd jag inte kunde vara där och uppvakta henne men det kommer fler födelsedagar som tur är. Men jag saknar henne jätte mycket för vi två har så roligt och trevligt när vi träffas och umgås. Ska bli underbart om jag tar mig ner i september som jag tänkt. Men ska fiska efter lite kattvakt så tar jag mig iväg, är mitt hopp.

Nej nu ska jag dricka mitt kaffe och slappa ett tag

 Men ha en härlig fortsatt kväll

För det ska jag ha

700100dztX5

Bli först att kommentera

Idag är en dag som känns bättre än igår :)

Av , , Bli först att kommentera 3

God eftermiddag i Cybern

Som överskriften säger idag är den bra dag, känns skönt att få ha det oxå. Igår var det mesta inte alls så roligt men tur det finns solsken oxå i huvudet på mig. Sol ute oxå och det ser verkligen ut som våren är på G här i Umeå. Idag har jag lite måsten att göra som att tvätta och dammsuga och lite annat om jag klarar av det. Jo just det ska ju ta och färga utväxten oxå så man får känna sig som vanligt med endast rött hår :) Håret växer så jädrans fort så jag hinner lixom inte med.

På måndag kör jag igång och jobbar igen men det känns skönt att få träffa kollegerna igen och få till en vanlig vardag, fast denna ledighet har jag hunnit med mycket mer än jag brukar. Så ja det har nog med att det är ljusare ute och jag har vaknat i något så när tid på fm, så dagen har blivit lite längre.

BloggPhoto_37815_74910

Snart två år sedan jag var i Maspalomas och jag längtar tbx dit till solen, go maten och hotellet :)

marina3 marina4 marina5 marina1

Ett härligt resmål kan jag tipsa om. Jag kommer att åka dit igen men när det vet jag ju inte. Och jag kommer definitivt att bo på Dunas Maspalomas som lgh hotellet heter. Sedan inne i stan så finns Playa del Sol där svenska Dansband brukar vara och spela, så ja det kommer att bli en tur dit i framtiden.

Men först och främst har jag lite jag ska lösa innan det över huvud taget kan bli en resa till soligare brädd grader. Jag har ju min ev kommande flytt och så måste jag så klart få ett jobb i Gävle oxå. Inte det lättaste att söka när jag sitter här uppe men men skam den som ger sig. Det skulle vara härligt att ha sådant klar men men lite mer än 1 år bort så kanske jag sitter i en ny lgh där jag vill bo i mitt Gävle :D

Men ska nog försöka åka och hälsa på i slutet av september när jag är ledig, för det var ett tag sedan jag var nere sist och hälsade på. Det var -2015 till midsommar jag var där nere. Jag började hos sonen i Stockholm och sedan åkte vi ner till släkten och var där i några dagar så jag var faktiskt borta i nästan 2 veckor då. Ujuj vad tiden springer iväg och tur är ju det.

Nej nu ska jag göra lite nytta här hemma

Men ha en underbar lördag

För det ska jag ha

800g000TbL6800g000TbL6800g000TbL6

Bli först att kommentera