Marja

Den långa resan.

Big Papa och snöstorm i dag.

I dag vill jag uppmärksamma eldsjälen Mikael ”Big Papa” Bergström och de andra medlemmarna i Big Family Cruisers, som på måndag öppnar sin nya klubblokal för ungdomarna på Ersboda. På Mikaels blogg: http://blog.vk.se/bigpapa har man kunnat följa hur lokalerna färdigställts. Titta gärn in där och se vad man kan åstadkomma med gemensamma krafter. 

Jag är djupt imponerad och glad för engagemanget och omtanken om ungdomarna. Det klankas alltför ofta på tonårsföräldrars ointresse för sina barn, så därför tycker jag  det är viktigt att lyfta fram de föräldrar som går från tanke till handling.

Länk till artikel i vk, för dem som vill läsa mer, finns nedan.

I dag är det storm ute. Jag är insnöad igen. Snön på fönsterbrädan framför mig växer och är nu lika hög som sist jag klagade.:)

Grannens fönster är helt täckta av snö.
 

När vinden tar i börjar snön ryka från taket.

Hoppsan, total snödimma.

Jag behöver inte gå ut i dag. Jag har städat hela lägenheten och känner mig mycket nöjd. Nu ska jag njuta av det vackra snölandskapet i gatlyktonas sken.

 

3 kommentarer

  1. Ka

    Nämen nu kommer den där snön igen o stänger in dig:(
    Men vad roligt att det finns föräldrar/vuxna som bryr sig om ungdomar & samhället i stort! Grattis till Ersboda.
    kramar!

  2. Marja Granqvist

    Svar till Ka (2010-01-27 18:47)
    Nu är snön på fönstret i arbetsrummet 50 cm, alltså mer än förra gången och gavelfönstrena i vardagsrummet helt snötäckta. Men det går bra den här gången.:)
    Kram

  3. Sus

    Så dramatiska bilder! Jag var ute och gick i snöovädret, riktigt skoj var det när man inte hade bil eller cykel att tänka på 😉 Och härligt att i höga stövlar vada genom snön som ännu var så lätt, så lätt.

    Hoppas den från taken och fönstrena blåser bort så att du slipper känna dig instängd.

    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.