Marja

Den långa resan.

Ring och klaga!

Inget vidare sommarväder i dag. Höll på att blåsa bort när jag tog in tidningen i morse. Det blåste så det ven i knutarna. Sen började det regna.

I går var det däremot vackert och varmt. Jag var ute och cyklade och bestämde mig för att se om sprickorna i cykelvägen längs Cementvägen (kommer ni ihåg dem?) hade åtgärdats.

På det ena stället hade man fyllt den breda sprickan med grus.

Ingen asfalt, så det fanns fortfarande en kant man kunde köra in i.

På det andra stället hade man inte gjort någonting! Det är en lång spricka i en nerförsbacke och kommer man cyklande i full fart, så är det lätt hänt att man kör ner med hjulet. Då blir det tvärstopp och en flygtur över styret.

 

Vad tycker ni man ska göra? Gå omkring och gnälla över att kommunen inte får tummen ur… eller ringa 16 10 00 och begära att bli kopplad till Umeå kommuns Gata och Park?

Jag uppmanar alla som cyklar längs den cykelvägen att göra det sist nämnda. Många bäckar små…

Ha en skön lördagskväll!

7 kommentarer

  1. Sus

    Otroligt! Jag såg faktiskt ett TV-inslag om just dessa sprickor i Umeå t.o.m. (i Rapport tror jag det var). Och ingenting görs!

    Ring ring…!

    Kram

  2. Ka

    Precis som jag har här hemma i Södertälje,tror jag la ut en bild på det efter att vintersnön försvann. Våran spricka e med ifylld med sand! Smart eller? Nope! MAn får se sig förnär man cyklar,skattepengar har tydligen massa andra hål att gå till 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.