Marja

Den långa resan.

Jag kan vara destruktiv.

Jag skrev att jag har svårt för att vara aggressiv mot materialet när jag scrappar. Däremot har jag inga svårigheter att vara destruktiv när det gäller att skapa material.
Jag kan slå sönder ett gammalt armbandsur med en hammare för att komma åt de delar jag vill ha och vad tror ni jag ska göra med detta fynd jag gjorde på Myrorna i dag?

Förlåt alla ni som virkar dessa underbara dukar, men jag kommer att pilla loss 28 små fina blommor från kanten, en stor blomma i mitten och resten av spetsen ska jag rynka ihop till hemmagjorda blommor. Allt kommer förhoppningsvis att hamna på mina alster framöver.

Jag tog en genväg till Myrorna i dag. Är det förbjudet att gå över E4:n? Lite så kändes det. Det finns flera upptrampade stigar från Mariedal över E 4:n till Ersboda. Det finns folk som regelbundet färdas där, förmodligen till och från olika jobb. Snö utgör inget hinder, utan stigarna trampas upp med detsamma. Jag såg spår av en cykel som någon släpat bredvid stigen.

För att korsa E4:n måste man först klättra uppför, sedan stå och vänta på en ficka mellan bilarna och springa över och så glida nerför, vilket kan vara lite besvärligt på vintern om det är snö och halt. 

Dagens (misslyckade) goda gärning:
Bredvid Cementvägen stod en enkel kundvagn utan kundlås. Jag antog att den tillhörde Myrorna, så jag släpade med mig den. Precis utanför dörren till Myrorna såg jag att det stod Jysk på den. Den fick stå kvar där, eftersom det är en bit till Jysk från Myrorna. Tanken var god i alla fall.

Himlen var svagt rosa och månen halv kl.15.00 i dag.

Ha en lyckad tisdagskväll <3

4 kommentarer

  1. Sus

    Lilla duken då. Men vad gör man inte för konsten 😉

    Bra att det är grejer du är destruktiv med och inte med dig själv! Och ta det lite försiktigt med den där genvägen, vete katten, det låter allt lite vanskligt :(!

    Kram

  2. Babs

    Hoppas den inte repar upp sig när du ska ta bort blommorna, du ser då scraping i allt.
    Korsa E4-an, det skulle man inte hinna här nere och så får man inte göra det heller, är det så lite trafik däruppe?!
    Bra men fel tänkt om kundvagnen, hamnade den kanske lite närmare Jysk iaf – eller?!
    Kram

  3. Marja Granqvist

    Svar till Sus (2010-11-17 15:14)
    Trafiken är faktiskt inte så livlig på E4:n häruppe, men jag springer, för ibland kan man missbedöma bilarnas hastighet. När det är cykelsäsong behöver jag aldrig tänka på den genvägen och om jag ska till Coop med dramaten tar jag cykelvägen.
    Kram

  4. Marja Granqvist

    Svar till Babs (2010-11-17 15:43)
    Blommorna sitter fast med en liten tråd som man klipper av. Jag har gjort det förut.
    Ja, det är lite trafik här uppe. Kan jag få böter om jag blir upptäckt?
    Kundvagnen hamnade tyvärr längre bort från Jysk. Myrorna kan ta hand om den,tycker jag.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.