Marja

Den långa resan.

En millimeter räcker.

I dag steg jag upp tidigt, för jag hade tid hos tandläkaren. Röntgen visade att det var inget fel på tanden, så mina smärtor beror som vanligt på obalans i hela käken. Jag är duktig på att haka fast tänderna i varandra och sedan ligga och dra så alla tänder blir ömma. Nu har jag tydligen lyckats haka upp tänderna i bettskenan också.

Min snälle tandläkare slipade bort en millimeter på tandkanten och en millimeter här och där på bettskenan. Sen skall han ringa i morgon och höra hur det är.

Det är inte första gången det bli så här. Förr har jag kunnat skylla på att jag varit stressad, men det tycker jag inte att jag är nu. Jag minns en gång för många år sedan när min syster Leena var som sjukast och jag skulle åka till Finland och hade så ont i käke och huvud att jag bara satt och grät. Det var inte så mycket min tandläkare kunde göra då, annat än att låta mig sitta i hans lilla extra behandlingsrum och försöka slappna av.

När jag kom hem från tandläkaren, åt jag lunch och sedan somnade jag på soffan. I kväll har jag varit på vattengympa och nu känns allt bara bra.

Ha en fortsatt bra torsdagskväll <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.