Marja

Den långa resan.

Den gamla mössan.

I dag har jag varit på fotvård och det känns så himla skönt. Jag unnar mig det alldeles för sällan.
När jag gick därifrån kändes det som att jag gick på moln och att fötterna hade blivit mycket lättare. Nu ska jag lacka tånaglarna och så får sandalsäsongen börja på allvar.

Onsdag morgon ska jag ta tidiga färjan till Finland. Den här saken är det absolut viktigaste i min packning. Min 50 år gamla studentmössa.

Den är väl bevarad, inte sant? Jag har Åbo Akademis fina lyra på min, eftersom jag studerade där. Fodret ser ut så här. Inte AIK, utan Åbo nations färger.

lördag skall jag träffa mina gamla klasskamrater. Enligt senaste rapport kommer alla utom två att vara med. Det ska bli otroligt spännande. Jag har tittat på vårt gemensamma studentfoto för att komma ihåg allas namn. Vi har fått order om att ta med våra mössor, för vi ska gå till vår gamla skolbyggnad och bli fotograferade.

Jag ska också träffa min yngre bror och andra bekanta så det blir några hektiska dagar.

“Det spelar ingen roll hur sofistikerad tekniken är – det är det mänskliga mötet som är grunden för all utveckling”.
(Sagt på en konferens i Östersund om Det nya samhället.)

Ha en bra måndagskväll <3

8 kommentarer

  1. Pia Hoffström (f. Sundman)

    Hej Marja! Hoppas du läser detta ännu ”dan före dan”. Jag hittade dej och din trevliga blogg via Google. Jag är också på väg till mötet. Hoppas du har ditt gemensamma studentfoto med dej, för jag har tappat bort mitt, och kan inte ens komma ihåg hur många vi var. Oj, vad det ska bli roligt att ses! Pia

  2. Marja Granqvist

    Svar till Pia Hoffström (f. Sundman) (2011-06-03 10:47)
    Tack för senast Pia! Det var verkligen roligt att träffas. Jag ska skicka det gamla (och nya) gruppfotot via mail. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>