Marja

Den långa resan.

Vad är det med handen?

Vad är det med handen på den här bilden? TV-programmet Doobidoo börjar med en ny omgång med finaste Lasse Kronér och jag stör mig så på den här bilden.

Inte så smickrande, eller hur, med en hand som trycker fram kindfläsket?

Är det bara jag som har problem med händer på fotografier? 
Jag har så många misslyckade fotografier med stora labbar i förgrunden. För det är ju så att en hand närmast kameran blir STOR. Jag måste bli mer uppmärksam på det där.

Å andra sidan tycker jag att de bästa bilderna tas då motivet inte poserar och med dagens digitalkameror kan man ju knäppa tiotals bilder och bara godkänna en enda. Den med den minst störande handen då.

Johanna gillar att luta hakan i handen då hon sitter mitt emot mig och då får jag såna här bilder. Sorry Johanna… it’s not you, it’s me!

Den här bilden tycker jag är så fin på henne, men handen, handen… Det är inte den italienska glassen jag är intresserad av.

Missförstå mig inte, jag tycker mycket om händer, men nu blir det min utmaning att få till dem på foton.

Ha en skön torsdagskväll <3

13 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-08-25 21:13)
    Vad besvärligt du hade det med skrivandet i dag… är det gipset som är i vägen?
    Jag gillar inte heller mig själv på kort. Kram

  2. Birgitta J:n

    Jag stör mig på hela Kronér haha…nä skämt åsido men Doobidoo är något som jag absolut undviker…
    Däremot har din dotter en fin utstrålning och på den nedre bilden ser det nästan utan som att hon svagt överväger att adda lite glass på mors kameralins!? För att illustrera detta är handens ökade storlek ett måste.Hennes goda uppfostran förhindrar dock detta och det stannar vid ett lite odygdigt leende…

  3. Sister Moonshine

    Hej Marja, och tack för kommentaren. Så kul att du hittade till mig. Själv är jag dålig på att läsa mer än själva Fototrissbidraget, så alldeles säkert är att jag missar en massa trevligt bloggar. Din verkar vara varm och humoristisk och med superfina bilder, och jag ska läsa mera i den framöver.

    Ja, jag gör ju några umeåbesök varje år och planerar att åka norrut igen i oktober för en ny röntgen. Det brukar sällan finnas ork för umgänge den dagen. Jag brukar vara ganska ”radiostyrd” och spänd så jag brukar sällan ens besöka mina mostrar som bor i Umeå. Men tack för erbjudandet.

    Kram

    /Åsa

  4. Brötis

    Såg inte heller armbandet, fick däremot en känsla av att han flirtar med den manliga delen av publiken, som gillar män…
    Om ni förstår vart jag vill komma…

  5. Marja Granqvist

    Svar till Birgitta J:n (2011-08-26 08:20)
    Ha, haa… hon skulle bara akta sig att smeta ner min kameralins med glass.:=) Vad jag kommer ihåg skulle hon illustrera hur god glassen var, därav minen och att hon håller upp glassen. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.