Marja

Den långa resan.

Namnskylt och rosa gardiner.

 Nu börjar nedräkningen till Pysselhäxornas stora scrapträff i helgen. Runt 75 personer är anmälda och vi ska hålla på kl 10.00 – 22.00 på lördag och kl 09.00- 14.00 på söndag. På fredag kväll ska jag hjälpa till att ställa i ordning lokalerna

Ett antal scrapbutiker och pärlhandlare kommer att finnas på plats och vi kommer att ha öppet för alla kl 12 – 18 på lördag och kl 11-13 på söndag. Platsen är Ersdungens skola på Ersboda (Buss nr 8 och hållplats Ersboda centrum). Kom gärna och fynda pysselgrejer och pärlor inför julens pyssel. 

De som anmält sig har fått ett mail med ett PM, samt ett par uppgifter att göra hemma som uppvärmning. En av uppgifterna var att göra en namnskylt och den skulle vara rund och ha ett band. Jag såg genast ett sådant där pris som man delar ut på katt- och hundutställningar framför mig och blev lite fundersam.
 
Så här blev min namnskylt. Bokstäverna är limmade på ett organzaband. Skylten är 6 cm i diameter.



Vid halv fyratiden i dag råkade jag titta in i mitt sovrum och hajade till. De vita gardinerna var alldeles rosa.



Det var den vackra solnedgången som reflekterade detta starka sken. Det var helt magiskt en kort stund.



Ha en skön tisdagskväll <3
 

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Tittade på bilderna innan jag läste texten och först trodde jag att det var en ”Marja tårta” Haha.. Jag tänkte: ”Åh, den ser god ut”

    Sa just till Jimpa att det var synd att vi inte hade lite godis hemma.. Hmm.. jag har sötsaker på hjärnan ikväll 😀 *kram*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.