Marja

Den långa resan.

Ny tandläkare.

Det går åt mycket energi när man är så där irriterad som jag var i går, så i dag har jag känt mig helt dränerad, nästan bakis. 

Efter en hel del mailande fram och tillbaka, har säljaren av scrapalbumet och jag kommit överens och köpet återgår. Så himla synd, för det är det vackraste album jag sett, men tyvärr totalt oanvändbart.

I dag var det alltså tandläkarbesök på schemat. Min tandläkare som jag gått hos i 30 år, sålde sin praktik i höstas till en ung man, som jag nu hade blivit kallad till. Hela mottagningen var totalrenoverad… det enda jag kände igen var tandsköterskan. Så skönt att hon var kvar. 
Jag har träffat den nya tandläkaren tidigare i ett annat sammanhang och han kom ihåg mig, så det blev genast lite mindre nervöst. Jag hade inga hål, men han ville byta ut ett par ytliga plastfyllningar på framtänderna av ’estetiska’ skäl. De hade blivit lite missfärgade. För mig spelar det inte så stor roll, men jag förstod att han ville göra något för att visa sitt ’handlag’ och det var kanske bra, för jag kände att han var duktig och kunde faktiskt slappna av trots den nya, hala stolen. 

Sen gick jag på stan och köpte ett nytt duschdraperi, en tvättkorg och en hel lax, som jag ska ta hand om nu.
Det var meningen att jag skulle åka tillbaka i kväll och se på invigningen av ljusfestivalen, men det blev ändrade planer. Jag kanske åker ner i morgon i stället och fotograferar några av ljusinstallationerna. 

På väg till tandläkaren tog jag några senhöstbilder i Vänortsparken. Det bruna och grå är också vackert.
Det här lövet låg så här och väntade på att bli fotograferat.


 
 

 
Ha en mysig fredagskväll <3

 

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    På den sista bilden ser det nästan ut som en tecknad flicka med sitt långa hår, näsan sitter nästan uppe vid hennes små ögon och munnen snörper hon ihop eller så sjunger hon, och händerna har hon knäppt ihop framför sig. Ser du vad jag ser? Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.