Marja

Den långa resan.

Fyndat på Myrorna.

 Nu börjar det kännas kallare i luften. Det nöp ordentligt i kinderna när jag var ute och cyklade, men har man ordentligt med kläder på sig är det skönt så länge det inte är halt. 


Först for jag till Biltema och köpte aluminiumtejp och målarremsa. Ja, jag har fallit för trenden att skapa något med aluminiumtejp… väldigt inne i scrapkretsar. Det är svårt att hitta, men det finns på Biltema, på Byggavdelningen hylla 12.

Sen skulle jag till Willy:s, men tänkte att jag skulle titta in som hastigast på Myrorna, för jag är på jakt efter ett litet nyckelskåp. Inget skåp… men jag hittade något annat.


 
Ett akvarellblock med tunnare papper för 20 kronor, som är perfekt att använda när man gör kort och vill måla eller spraya lite. En låda med akrylfärger för 30 kr, som jag inte tänker måla med, utan ev. kludda lite på bakgrunder när jag scrappar. Någonting var ihopsatt med lådan med ett gummiband… ett helt set med fina svinborstpenslar. Vilket fynd!
På bilden finns också aluminiumtejpen och målarnätet. Nu ska jag experimentera och se vad jag kan åstadkomma.
 
Jag har bakat också i dag…modifierat ett recept ur minnet.



Smördeg, frysta körsbär och riven mörk choklad. Recept kommer om det smakar gott.

I morgon eftermiddag ska jag åka in och fotografera ljusfestivalen Höstljus.

Ha en fin lördagskväll <3
 
 
 

4 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Vilken tur du hade som hittade så fina saker på Myrorna. Jag var till en väninna som fyllt år och hon hade fått så fina scrappade födelsedagskort. Jag blir så sugen på att prova, det gäller bara att hitta modet…. Ha en skön lördagkväll!

  2. Marja Granqvist

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2011-11-19 18:08)
    Det är kul att hitta billiga saker, så man har råd att testa något nytt. Penslarna var ju den största överraskningen. De är ju dyra och nu hängde de bara med…
    Det är bara att börja göra kort. Mitt barnbarn har sparat alla kort jag gjort åt henne i en låda och jag måste säga att man ser en viss ’utveckling’ under åren.:) Men någonstans måste man börja.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.